Γιουβαρλάκια
Επίσης, τα γιουβαρλάκια δεν είναι μπιφτέκια με ζουμί. Άλλη μια μεγάλη παρανόηση. Κοντολογίς, τα γιουβαρλάκια θέλουν ΠΟΛΛΑ μυρωδικά κι όχι …
Επίσης, τα γιουβαρλάκια δεν είναι μπιφτέκια με ζουμί. Άλλη μια μεγάλη παρανόηση. Κοντολογίς, τα γιουβαρλάκια θέλουν ΠΟΛΛΑ μυρωδικά κι όχι …
Η πάπια πορτοκάλι είναι στανταράκι στη διεθνή κουζίνα, αλλά μη ξεχνιέστε… πρόκειται για Γαλλική συνταγή και ως τέτοια έχει αυστηρούς …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 500 γρ. χοντρό μακαρόνι για παστίτσιο αλάτι 2 κ. σούπας ελαιόλαδο 1/2 φλ. …
Είναι μια κρεμώδης σάλτσα για ψητό γουρουνόπουλο και ρολό. 2 φλιτζάνια ανάμικτα λαχανικά 1 κύβο ζωμό βοδινού 2 κουταλιές κέτσαπ …
1 μεγάλο λάχανο όχι πολύ βαρύ 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο 100 γραμμάρια ρύζι Καρολίνα 4 κ.σ. …
Για το Κυριακάτικο τραπέζι προτείνουμε ένα πολύχρωμο πιάτο με γεύσεις και αρώματα της εποχής! Yλικά: ½ κιλό ψαρονέφρι 160 γρ. …
Από την Chef Ειρήνη Αndersen Ημέρα προβολής 27/11/2013. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 4 άτομα Για …
Απλά υπέροχο Υλικά 1 κιλό κρέας μοσχάρι φιλέτο 2 κρεμμύδια ξερά 2 σκελίδες σκόρδο 1 χυμό ντομάτας 2 κόκκινες πιπεριές …
Η τυπική Βρετανική συνταγή, η πίτα του βοσκού ή Shepherd’s pie μια εύκολη συνταγή και πολύ νόστιμη! Η πίτα αυτή …
200 γρ. Βιτάμ 800 γρ. μοσχάρι από το ποντίκι, κομμένο σε ισόποσες μερίδες (ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να το …
Μια αλλιώτικη πίτα από αυτές που έχουμε συνηθίσει… αξίζει όμως να την δοκιμάσουμε!!!! Υλικά για 4-5 άτομα 750γρ κιμά ανάμεικτο …