Λαχανοντολμάδες
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Η συνταγή για γεμιστές γλυκοπατάτες με κιμά και μανιτάρια με έναν σχεδόν ανορθόδοξο τρόπο θυμίζει τόσο πολύ Χριστούγεννα μάλλον χάρη …
Η ελληνική γη, έχει να μας προσφέρει κάθε στιγμή, αμέτρητα υλικά για μια υγιεινή και πολύ νόστιμη διατροφή – ή …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μελιτζάνες 1 φλιτζ. ελαιόλαδο 1½ φλιτζ. ρύζι μπονέτ 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 …
Αυτό είναι ένα φαγητό μούρλια. Πιστέψτε με, έχει όλη τη νοστιμιά και τη διατροφική αξία ενός φαγητού με αρακά αλλά …
Αυτές οι πατάτες έγιναν δυο φορές μέσα σε μια εβδομάδα και άρεσαν πολύ σε όλους όσους τις δοκίμασαν. Οι ποσότητες …
Touiller = Η γαλλική λέξη που σημαίνει «πετάω φαγητό». Tatouiller = ανακατεύω και Ratouiller = ανακινώ. Σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά τα ρήματα? …
Με οδήγησε, μέσα από τις υποδείξεις της που βρήκα εδώ σε ένα φαγητό υπέροχο μέσα στην απλότητά του, που μου …
Μια συνταγή που αξίζει να δοκιμάσετε καθώς περιέχει όλα τα λαχανικά που μας δίνει το φθινόπωρο και ο χειμώνας! Ένα …
Σήμερα αντικαθιστούμε το ρύζι των γεμιστών με φαγόπυρο και μαγειρεύουμε τα πιο υγιεινά γεμιστά που έχετε φάει ποτέ! Ιδανικά για …
“Trifolati” στην ιταλική κουζίνα σημαίνει “μαγειρεμένα όπως η τρούφα”, και υπονοεί σωτάρισμα με σκόρδο και μαϊντανό. Οι αγκινάρες σωτέ, ελεύθερη …
Ενα πεντανοστιμο φαγητο διαφορετικο, ιδανικο για την νηστεια,και οχι μονο. Απολαυστε το!!!… ΥΛΙΚΑ 4 μελιτζανες φλασκες μεγαλουτσικες 400 γρ.περιπου αναμεικτα …
Κλασικό ορεκτικό της ελληνικής κουζίνας, σε έναν πιο πικάντικο τόνο!
Γευστικός αρακάς από τον Ανδρέα Λαγό! 1/2 κιλό αρακά, 1 κρεμμύδι, 1 σκελ. σκόρδο, 4 κρεμμύδια φρέσκα, 2 καρότα, 2 …
1 κολοκύθα κόκκινη γύρω στα 3 κιλά ολόκληρη 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο …
Συστατικα λιγες πατατες 1 σκελιδα σκορδο 1 ξερο κρεμμυδι η φρεσκο οτι εχουμε αλατι πιπερι ριγανη 1 η 2 δαφνοφυλλα …
Touiller = Η γαλλική λέξη που σημαίνει “πετάω φαγητό”. Tatouiller = ανακατεύω και Ratouiller = ανακινώ. Σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά τα ρήματα? …
Υλικά Μελιτζάνες΄ Φέτα τριμμένη ανακατεμένη με λίγο γάλα Ελαιόλαδο Αλάτι,πιπέρι,ρίγανη Για τη γέμιση Ντομάτες ψιλοκομμένες Κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα Σκελίδες σκόρδο …
Δοκιμάστε τη ρατατούιγ, ιδανική στιγμή της το καλοκαίρι και συνοδέψτε μ΄αυτή κρεατικά, μπιφτέκια, ζυμαρικά ή ρύζι αν και… κρατάτε μυστικά;;; …
,½ κιλό κατεψυγμένες μπάμιες Ifantis ¼ φλ. κρέμα βαλσαμικού Kalamata Papadimitriou 2 κ.σ. μέλι 1/3 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις …