Μοσχαράκι κοκκινιστό με μανιτάρια και καρότα
1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος κομμένο σε κύβους 200 γρ. μανιτάρια μικρά ή κομμένα σε φετάκια 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 …
1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος κομμένο σε κύβους 200 γρ. μανιτάρια μικρά ή κομμένα σε φετάκια 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 …
Είναι μια βολική λύση να βάλουμε το φαγητό να μαγειρευτεί όλη τη νύχτα (ή όλο το πρωινό) και την επομένη …
Για τη ζύμη 20 γρ. αλάτι 10 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 40 γρ. νωπή μαγιά 50 γρ. λιωμένο βιτάμ 500 γρ. …
Μπελαλίδο και χρονοβόρο φαγητό το σημερινό, αλλά πραγματικά υπέροχο!Αξίζει και τον κόπο και τον χρόνο, θα γλείφουν όλοι τα δάχτυλά …
Αναπάντεχα πολύ νόστιμο φαγητό που τρώγεται από μικρούς και μεγάλους.
Πολύ νόστιμα και απλά! 1 κ. καλαμαράκια φρέσκα ή κατεψυγμένα, 3 μεγάλες ντομάτες σε κυβάκια ή ντοματάκια κονσέρβας, 1-2 κρεμμύδια …
Υλικά 1 κιλό χοχλιούς 4 μέτριες πατάτες 2 κολοκύθια 2 μικρές μελιτζάνες ( τις οποίες θα κόψουμε στη μέση, θα …
Το να κάνεις λιαστές ντομάτες στην Ελλάδα είναι εύκολο, το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγη υπομονή και ο ήλιος θα …
Η Ντίνα Νικολάου φτιάχνει ένα κλασικό κυριακάτικο φαγητό, προσθέτοντας τις δικές της ξεχωριστές πινελιές…
Ζουμερό, λαχταριστό, πανεύκολο το φαγητό που φτιάχνει σήμερα η Νίκη Χρυσανθίδου. Υλικά 1 κιλό φρέσκα φασολάκια μπαρμπούνια (τα πλατιά), καθαρισμένα, ή …
Λίγο η πιπεριά, λίγο το θυμάρι και… πήρε τα πάνω του αυτό το ταπεινό φαγάκι. Υλικά 4 αυγά, προτιμότερο βιολογικά …
Μια σπέσιαλ θαλασσινή συνταγή από την Ιταλία φτιάχνει σήμερα ο Χριστόφορος Πέσκιας και τη συνοδεύει με τέλειες αρωματικές μπρουσκέτες.