Πίτα με 4 κασέρια και ντομάτα
ΥΛΙΚΑ Για το φύλλο 500 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 ml νερό χλιαρό 3 κτΣ ελαιόλαδο 1 κτΣ …
ΥΛΙΚΑ Για το φύλλο 500 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 ml νερό χλιαρό 3 κτΣ ελαιόλαδο 1 κτΣ …
Οσοι αγαπατε τον παστουρμα σιγουρα αυτη την πιτα θα την λατρεψετε. Μια πιτα με ελαχιστα υλικα,οπως κασερι πικαντικο,παστουρμα και τοματες. …
Το σπανάκι είναι στα πολύ καλά του πια… H χρήση του αδιαμφισβήτητα ευεργετική στην διατροφή μας! Είπα να κάνω λοιπόν …
Οσοι αγαπατε τον παστουρμα σιγουρα αυτη την πιτα θα την λατρεψετε. Μια πιτα με ελαχιστα υλικα,οπως κασερι πικαντικο,παστουρμα και τοματες. …
Πίτσα του λεπτού που αγαπούν τα παιδιά! Φτιάξτε τη μαζί τους!
Σάββατο βράδυ ας μαζευτούμε όλοι στο σπίτι και ας φτιάξουμε τη δική μας πίτσα και μαζί με καλή παρέα να …
Όπως λοιπόν ο χειμώνας για την κουζίνα μου σημαίνει κάστανο και ρόδι, έτσι για το καλοκαίρι το πρώτο που θα …
Μόλις πρόσφατα ανακάλυψα αυτή την εκδοχή. Το “παλατιανοί” παραπέμπει,στ’αυτιά μου, σε σουλτάνο ,άρα από την οθωμανική κουζίνα, υποθέτω,προέρχεται…. Κλασσικά γίνονται …
Η γιαγιά μου τις έλεγε στριφτάρια ή στριφτόπιτες και τις έφτιαχνε κάθε φορά που είχε χωριάτικη φέτα και καπνιστό χοιρομέρι …
Το Κυριακάτικο μας τραπέζι θα είναι αφιερωμένο σε γεμιστά μπιφτέκια κοτόπουλου και πατάτες σαν τηγανητές. Δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο …
Πιθανόν η νοστιμότερη πίτα που υπάρχει. Φτιάξτε τη και δοκιμάστε τον υπέροχο συνδυασμό κιμά και πράσου. Μάλιστα με το χωριάτικο …
Υλικά 5 φλ. τριμμένη κολοκύθα 2 μεγάλα πράσα ψιλοκομμένα 2 κ.σ. βούτυρο 120 γρ. κασέρι , τριμμένο ¾ φλ. γάλα …
Αφράτα, ζουμερά , λαχταριστά μπιφτέκια με τυράκι και ζαμπόν, που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους.
Περιγραφή Νόστιμη και εύκολη στην παραγωγή της. 300 γρ χλιαρό γάλα 100 γρ ελαιόλαδο 100 γρ μαργαρίνη αλάτι, ζάχαρη 1 …
Μια καθ’ όλα χειροποίητη και παραδοσιακή κασερόπιτα. Ταιριάζει τέλεια σε κάθε τραπέζι και κάθε ώρα.
Στις κάθε είδους πίτες, λίγοι είναι αυτοί που δεν έχουν αδυναμία πιστεύω. Στο τραπέζι μας υπάρχει μια πίτα, τουλάχιστον μια …
Τώρα που οι πιπεριές είναι στην εποχή τους, δοκιμάστε να φτιάξετε και μία πιπερόπιτα, γεμάτη χρώμα και υπέροχη γεύση!
Υλικά Μοσχαρίσιος κιμάς 700 γρ Χοιρινός κιμάς 200 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 μεγάλο πολτοποιημένο Αυγό 1 τεμ Γιαούρτι 2 κουταλιές …
Υλικά Αλεύρι σκληρό περίπου 5 φλ. (όσο πάρει) στην πράξη θα διαπιστώσετε ποιό αλεύρι θα σας κάνει το καλύτερο (λεπτό …