Αρνάκι με ρύζι και πράσινα κρεμμυδάκια
Η σημερινή συνταγή είναι πανωμερίτικη. Παραδοσιακή της Καπουτζήδας, μιας από τις πιο όμορφες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Και δεν το λέω …
Η σημερινή συνταγή είναι πανωμερίτικη. Παραδοσιακή της Καπουτζήδας, μιας από τις πιο όμορφες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Και δεν το λέω …
Μερακλίδικη καλοκαιρινή συνταγή για αρνάκι με φρέσκια ντομάτα, μελιτζάνες και τυριά.
2 φύλλα σφολιάτας 1 κρόκο αυγού 2 κ.γ. γάλα 1 κ.γ. ελαιόλαδο 250-300 γρ κρέας ψημένο (αρνί, κατσίκι ή χοιρινό) …
Σήμερα, λοιπόν, επισκεπτόμαστε γευστικά την Ινδονησία και φτιάχνουμε ένα κίτρινο κάρυ με αρνί και γάλα καρύδας. Είναι από τα πλέον …
Το μενού σήμερα έχει ένα παραδοσιακό Ελληνικό φαγητό που ο αρακάς παίρνει τη νοστιμιά από το κρέας μας και η …
Ένα από τα πιο παλιά φαγητά του τόπου μας, που σε κάποιες περιοχές, μαγειρεμένο σε μεγάλα καζάνια, αποτελούσε το επίσημο …
Ανοίξτε μια Ρομπόλα και απολαύστε με παρέα αυτό το νόστιμο, ανοιξιάτικο φαγάκι.
χρόνος προετοιμασίας: 2 ώρες ΥΛΙΚΑ (για 4 άτοµα) ½ αρνί ή κατσίκι κατά προτίμηση βιολογικό ½ φλιτζάνι µέλι 500 γρ. …
Υλικά Κατσίκι ή αρνί 2 1/2 κιλά Καρβέλι από ζυμωτό ψωμί 1 τεμ. περίπου 2 κιλά Βούτυρο ή μαργαρίνη 3-4 …
Ένας ευφάνταστος τρόπος να αξιοποιήσουμε τα υπόλοιπα από το ψητό αρνί ή κατσίκι της Κυριακής. Υλικά 250 γρ. πράσινη σαλάτα …
Εύκολο και νόστιμο σε μια διαφορετική εκδοχή …Υλικά Κατσίκι ή αρνί – 2 κιλά και 500 γρ σπάλα Αλεύρι – …
Υλικά συνταγής 3 φλίτζ. αρνί ή κατσίκι ψημένο (ψαχνό κρέας) 1 μελιτζάνα κομμένη σε ζάρια 4 πιπεριές κόκκινες ή πράσινες …
Χρειάζεται αρκετή προετοιμασία και ώρες για να ψηθεί αλλά η αναμονή αμείβεται από τη μοναδική νοστιμιά του! Πρέπει όμως η …
Υλικά Αρνί – 5 κιλά ή κατσίκι Κληματόβεργες – 5-6 τεμ φρέσκιες ή ξερές Αλάτι – 1 1/2 κουτάλι της …
Εμείς οι Έλληνες, τις χαρές τις έχουμε συνδέσει με το φαγητό και μάλιστα το καλό και μερακλήδικο.Τι καλύτερο λοιπόν από …
Υλικά κατσίκι ή αρνί κομμένο σε μικρές μερίδες (υπολογίστε 250-300 γρ. κρέατος για κάθε άτομο) ντομάτες (1-2) πράσινη πιπεριά (1-2) …
Μια πολύ ωραία πίτα, που γίνεται με αρνί ή κατσίκι και την έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας την εποχή, που ήξεραν …