Μπιφτέκια με ντοματούλα και πιπεριές
Υλικά συνταγής για τα μπιφτέκια 1 κιλό κιμάς ανάμεικτος (μοσχάρι και χοιρινό) 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη ½ …
Υλικά συνταγής για τα μπιφτέκια 1 κιλό κιμάς ανάμεικτος (μοσχάρι και χοιρινό) 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη ½ …
500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά (από λαιμό) 1 …
Υλικά συνταγής 1 κιλό τηγανιά χοιρινή κομμένη σε μικρούς κύβους 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη 1 πιπεριά κόκκινη …
1½ κιλό μοσχάρι κατά προτίμηση ελιά 1/3 φλ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ξερά 2 σκ. σκόρδο σπασμένες 2 φρέσκα κρεμμύδια 2 …
Από μικρό παιδί θυμάμαι την αγαπημένη μου ξαδέλφη να γκρινιάζει και να αρνείται πεισματικά να καθίσει στο οικογενειακό τραπέζι, όταν …
Υλικά Κρέας χοιρινό 1500 γρ Λάχανο 2 κιλά Πράσο 1 τεμ κομμένο ροδέλες Καρότα 2 τεμ κομμένα ροδέλες Βούτυρο ή …
Γιουβαρλάκια κοκκινιστά πρώτη φορά στην ζωή μου αντίκρυσα πριν τρία χρόνια. Τα είχε μαγειρέψει η μαμά μου, που τα είχε …
Υλικά συνταγής 1 κιλό χοιρινό μπούτι κομμένο σε κομματάκια 800γρ. σέλινο ψιλοκομμένο 1 ντομάτα ψιλοκομμένη 2 καυτερές πιπεριές 1 κρεμμύδι …
Γιουβαρλάκια με σάλτσα ντομάταςΚαι πάλι το μενού έχει σούπα και δη γιουβαρλάκια. Έχουμε παρουσιάσει σούπα γιουβαρλάκια βέβαια με τον παραδοσιακό …
Η Νίκη Χρυσανθίδου βάζει την κατσαρόλα στη φωτιά… Στο πιάτο; Ένα τέλειο μαγειρευτό μοσχαράκι.
Ένα εξαιρετικό πιάτο της γαλλικής κουζίνας, που φέρνει το όνομα αυτού του Γάλλου “ευεργέτη” μας (και μην απορείτε που τον …
Η πλέον παραδοσιακή συνταγή για μαγείρεμα κυνηγιού.
Υλικά συνταγής 1 κιλό χοιρινή τηγανιά 2 φέτες ανανά κομμένες σε ζάρια 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 1 πράσινη πιπεριά …
Υλικά4-5 λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε χοντρά κομμάτια 7-8 πιπεριές πράσινες χοντροκομμένες 2-3 μεγάλες μελιτζάνες κομμένες σε κύβους το χυμό από …
Υλικά για το χοιρινό 800 γραμμάρια χοιρινή τηγανιά αλάτι, πιπέρι, ρίγανη ελαιόλαδο χυμό από μισό λεμόνι για τη σάλτσα …
– 1/2 κιλό κιμά ανάμεικτο – 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο – 1 σκελίδα σκόρδο – λίγο μαιντανό – αλάτι, πιπέρι, ρίγανη …
H σημερινή μας ανάρτηση είναι μια σμυρνέικη συνταγή για μοσχάρι με ελάχιστες δικές μας μικροπροσθήκες. Η απλότητα σε όλο της …
Ένας λαχταριστός, παραδοσιακός μεζές της Ελληνικής Κουζίνας με ονειρική γεύση. Ετοιμάζεται εύκολα και πολύ γρήγορα μέσα σ’ ένα βαθύ τηγάνι, …