Πιροσκί με κιμά
Τα φτιάχνω εδώ και χρόνια αυτά τα πιροσκί, μα δεν μπορώ να ξεχάσω την πρώτη φορά. Το ζυμάρι είναι πολύ …
Τα φτιάχνω εδώ και χρόνια αυτά τα πιροσκί, μα δεν μπορώ να ξεχάσω την πρώτη φορά. Το ζυμάρι είναι πολύ …
Πίσω στα βασικά: Μακαρόνια με Κιμά! Μια άλλη ιδιαιτερότητα της Ελληνικής Μακαρονάδας είναι ότι σερβίρεται με το ζυμαρικό καλά βρασμένο …
ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας …
Πολλές οι συνταγές για παστίτσιο, όµως αξίζει να δοκιµάσετε την εκδοχή του σεφ Περικλή Κοσκινά, καθότι ισορροπηµένη, ιδιαίτερα γευστική και …
Εγώ, το μείγμα το αφήνω περισσότερη ώρα στο ψυγείο. Ετοιμάζω τη σάλτσα αλλά δεν την αφήνω να βράσει. Πρώτα πλάθω …
Η κλασσική γέμιση των cannelloni, κιμάς, σε συνδυασμό με μια πλούσια κρέμα και τυριά. Λίγα μυστικά ακόμα Για να μη …
Όταν σέρβιρα το φαγητό στα πιάτα αναρωτήθηκαν όλοι γιατί άφησα τα κοτσάνια στις μελιτζάνες. Τέλος στα παπουτσάκια δεν παραλείπω ποτέ …
Μια πολύ ωραία συνταγή ,καλοκαιρινή με φρέσκια ντομάτα
Όχι μπολονέζ. Μακαρόνια με κιμά. Έλληνες είμαστε, μακαρόνια με κιμά τρώμε άλλωστε. Προσαρμοσμένη στα δικά μου γούστα, μια σάλτσα …
ΥΛΙΚΑ • 300γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά • 400γρ. φρέσκα ή κατεψυγμένα φασολάκια • 1 μεγάλο κρεμμύδι • 1 μεγάλη ώριμη ντομάτα • …
Υλικά – 1 γαλοπούλα (περίπου 4 κιλά) – 400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος – 1 φλ. ελαιόλαδο – ½ φλ. κρασί …
Αγαπημένο πιάτο για όποιον είναι μακαρονάς, αλλά και για αρχάριους στην κουζίνα. Μαγειρεύουμε Μακαρόνια με κιμά.
Τι θα λέγατε να φτιάξουμε σήμερα ζυμαρικά που θα τα γεμίσουμε μόνοι μας; Εγώ βρήκα στην αγορά ένα πακέτο με …
Αγαπημένο φαγητό όλων των μελών της οικογένειας. Τρώγεται ευχάριστα όλες τις εποχές του χρόνου, είναι οικονομικό και νόστιμο.
Αυτή η γέμιση αρέσει πολύ στα παιδιά μου. Κάθε χρόνο τη φτιάχνω και δε βαριούνται να την τρώνε ακόμη και …
Γιατί στις γιορτές (ακούς ΝΙΚΟΛ?) δεν γεμίζουμε μόνο κυδώνια. 15 φιρίκια 100 gr κιμά μοσχαρίσιο 100 gr κιμά αρνίσιο 1 …
Κανελόνια με κιμά λοιπόν για σήμερα, αν και θα την πω την αλήθεια μου γιατί αν είναι να διαλέξω, τα …