Πεϊνιρλί με τυριά, κιμά και αυγό
Υλικά (για 4 πεϊνιρλί) Για τη ζύμη 500 γραμμάρια κοσκινισμένο αλεύρι τύπου 00 300 ml γάλα ή νερό χλιαρό 25 …
Υλικά (για 4 πεϊνιρλί) Για τη ζύμη 500 γραμμάρια κοσκινισμένο αλεύρι τύπου 00 300 ml γάλα ή νερό χλιαρό 25 …
Οι ατομικές κιμαδόπιτες είναι πεντανόστιμες και γίνονται στον φούρνο ή στο τηγάνι.
Υλικά Συνταγής 1 φύλλο κρούστας 500 γραμ. κιμάς μοσχαρίσιος 3 κ.σ ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 ντομάτα κάπως σφιχτή …
Ένα πρωτότυπο φαγητό που πετυχαίνει πάντα καθώς ο καθένας χρησιμοποιεί τη σάλτσα κιμά της επιλογής του, αυτός είναι και ο …
Υλικά για 4 άτομα: 300 γρ. κιμάς κοτόπουλου 400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 2 αυγά 1 φλιτζ. τσαγιού μαϊντανός φρέσκο, ψιλοκομμένος …
Καλή χρονιά αγαπημένοι μου φίλοι! Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι γεμάτη ευτυχία, υγεία, δημιουργικότητα και «νόστιμη» σαν τη σημερινή …
ΦΩΛΙΕΣ ΚΙΜΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ Αυτές οι φωλιές κιμά με λιωμένο τυρί και πατάτες, είναι μία συνταγή που …
Μια συνταγή για νόστιμα κι αφράτα γεμιστά μπιφτέκια!
Υλικά: 1 κιλό μικρές μελιτζάνες για τον κιμά: 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 100γρ σάλτσα ντομάτας 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα …
Ένα όμορφο, λαχταριστό και λίγο διαφορετικό Ρολό Κιμά κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις με το που θα εμφανιστεί στο τραπέζι. Γεμισμένο …
Γιαουρτλού κέιμα για σήμερα. Πανεύκολο και ιδιαίτερο. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνώριζα ότι το συγκεκριμένο φαγητό ήταν Κυπριακό. Μου …
Μια πολύ γνωστή πιτούλα, φτιαγμένη όμως λίγο διαφορετικά, χωρίς τα κλασικά φύλλα. Στρωμένη πάνω σε αφράτο κανταΐφι και ανακατεμένη με …
Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Όταν βγουν ζεστά όπως είναι με τις κρέμες και σάλτσες τους να τρέχουν ολόγυρα, είναι …
ΥΛΙΚΑ: 7 χωριάτικα φύλλα έτοιμα ή ανοίγουμε δικά μας φύλλα (εάν ανοίξουμε δικά μας φύλλα θα χρειαστούμε 5 φύλλα ), …
Κιμαλίδικο, ακόμη μία συνταγή που προέρχεται από την πολίτικη κουζίνα. Είναι ένα είδος τάρτας, με βάση το ψωμί, γέμιση με …
Μία τελείως διαφορετική τούρτα από τις συνηθισμένες, εμπνευσμένη από εμένα.
Υλικά της συνταγής μας
Νόστιμα, γλυκύτατα κανελόνια, βρασμένα αποκλειστικά και μόνο μέσα σε γάλα. Το λιωμένο κασέρι, έχει κάνει μια όμορφη κρούστα έρχεται σαν …
Μόλις πρόσφατα ανακάλυψα αυτή την εκδοχή. Το “παλατιανοί” παραπέμπει,στ’αυτιά μου, σε σουλτάνο ,άρα από την οθωμανική κουζίνα, υποθέτω,προέρχεται…. Κλασσικά γίνονται …
Υλικά Βούτυρο 3 κουταλιές σούπας κοφτές Κρεμμύδια ξερά 2 τεμ ψιλοκομμένα Κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ Πατάτες 1 1/2 κιλό κομμένες …