Galette με frangipane, λωτούς & βατόμουρα, και ζύμη με αλεύρι σικάλεως
Η ισορροπία μεταξύ των γλυκών, όξινων και γήινων γεύσεων της τάρτας όπως και των ποικίλων υφών της είναι, για μένα, …
Η ισορροπία μεταξύ των γλυκών, όξινων και γήινων γεύσεων της τάρτας όπως και των ποικίλων υφών της είναι, για μένα, …
Αυτή η τάρτα είναι για μένα ένα από τα καλύτερα επιδόρπια που θα μπορούσα να προσφέρω στα αγαπημένα μου πρόσωπα …
ΥΛΙΚΑ: 80 γρ. νερό 210 γρ. ασπράδια (5 αυγά περίπου) 250 γρ. ζάχαρη ψιλή + 50 γρ. Άρωμα βανίλιας λίγο …
Η αγαπημένη μας συνταγή ψυγείου τώρα και σε χειμερινή έκδοση με τη μορφή…Κέικ!!!
Η αλήθεια είναι ότι αυτή η συνταγή ξεκίνησε πειραματικά, όμως είχε αίσιο και νόστιμο αποτέλεσμα. Το almond milk γενικά έχει …
Προφιτερόλ, σε οικογενειακή συσκευασία, χορταστικό και πολύ σοκολατένιο. Ουδόλως νηστίσιμο όμως! Άρα, προσοχή! Όσοι νηστεύετε αφήστε να διαβάσετε τη συνταγή …
Αγαπημένο γλυκό το προφιτερόλ για όλες τις εποχές. Η συγκεκριμένη συνταγή είναι με μικρές παραλλαγές αυτή που είχαν φτιάξει στην …
Δοκιμάστε το! Απλά δεν υπάρχει . Όσοι το έχουν φάει τους έχει μείνει αξέχαστο! 1,5 πακέτο μπισκότα σαβαγιάρ 500 γρ …
Μια ωραιότατη τούρτα, που μπορούμε να την φτιάξουμε και με παντεσπάνι αντί για σαβαγιάρ. Όποιο τρόπο και να διαλέξουμε, το …
Μια πολύ ωραία τούρτα, εύκολη, σχετικά γρήγορη και κατάλληλη για όσους δεν μπορούν να καταναλώσουν αλεύρι.
Χρόνος ψησίματος : 45 λεπτά
Υλικά για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα αλεύρι κοσκινισμένο 1 κ.σ. μπέικιν 1 βανίλια 1 κ.σ. λικέρ αμαρέτο …