Σοκολατενια ταρτακια!!
Για την ζύμη τάρτας 90 γρ. ζάχαρη άχνη 200 γρ. αλεύρι μαλακό 30 γρ. αμυγδαλόψυχα 30 γρ. κακάο 110 γρ. …
Για την ζύμη τάρτας 90 γρ. ζάχαρη άχνη 200 γρ. αλεύρι μαλακό 30 γρ. αμυγδαλόψυχα 30 γρ. κακάο 110 γρ. …
Χιτ καλοκαιρινή τάρτα με κεράσια. Με υπερτραγανή βάση από σαβαγιάρ και αμύγδαλα, βανιλάτη κρέμα ντιπλομάτ (ή μπαβαρουά), μεγάλα κεράσια Βοδενών …
ΤΑΡΤΑ ΜΗΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΣΑΤΙΑ Η tarte aux pommes alsacienne, είναι ένα κλασσικό γλυκάκι στην περιοχή της Αλσατίας, με πολύ …
Υλικά για 8 ατομικές φόρμες ή για ταρτιέρα 25 εκ.: Ζύμη 250 γρ. αλεύρι μαλακό ή για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο 10 …
Τα αμύγδαλα είναι τα αγαπημένα μου! Πραγματικά δεν μπορώ ν΄αντισταθώ σε οποιοδήποτε γλυκό έχει αμύγδαλο κυρίως σε μια νουγκατίνα, το …
Αυτή η σοκολατόπιτα κυριολεκτικά σε στέλνει. Την είχα βρει στο διαδίκτυο να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι που, έχει καιρός και …
Μια πανεύκολη και γρήγορη συνταγή για να φτιάξετε μια παγωμένη σοκολατόπιτα σε 15 μόλις λεπτά. Ένα πολύ απλό αλλά τόσο …
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΦΡΟΥΤΑ Το καλοκαίρι, και ειδικά το φετεινό, που μας προέκυψε με πολλή ζέστη, …
Λίγο εκτός εποχής σήμερα, αλλά η κολοκύθα ήταν στη βεράντα μήνες έπρεπε να χρησιμοποιηθεί, κρίμα να την πετάξω. Είναι δε …
Πλούσια γεύση και πολλή σοκολάτα γιά έναν γλυκό πειρασμό, από αυτούς που δεν φτιάχνει κανείς κάθε μέρα, γιατί όπως και …
Ένα από τα φρούτα που αυτή την εποχή θα βρείτε σε αφθονία είναι τα κεράσια. Αυτός ο κατακόκκινος καρπός είναι …
Εύκολη, νοστιμότατη τάρτα με καραμελωμένο γάλα, μπανάνες και σαντιγί!
Μια τάρτα εποχής, μιας και οι φράουλες είναι στα φόρτε τους και γκανάζ, για τους λάτρεις της σοκολάτας. Θα γίνει …
Δροσερή κι ελαφριά γιαουρτόκρεμα με ολόκληρες φέτες ροδάκινο πάνω σε βάση απλής ζύμης για τάρτα με άρωμα λεμονιού και κρέμα …
Ένα σοκολατοφραουλένιο «στεφάνι» για την αυριανή Πρωτομαγιά. Χωρίς ψήσιμο απολαμβάνουμε ένα ιδανικό επιδόρπιο, μια σπέσιαλ Τάρτα Μαύρης Σοκολάτας και Φράουλας. …
Κάθε φορά που μαγειρεύετε να θυμάστε πως η αγάπη δίνει δύναμη. Αυτή η τάρτα με φράουλες είναι τόσο τρυφερή και …
Όταν τα πιο νόστιμα αντίθετα αποφασίσουν να δελεάσουν μάτια και ουρανίσκο, χρησιμοποιούν σοκολάτα σε πλούσια γεύση και κάθε δυνατή υφή. …
Αυτό που την ξεχωρίζει από τις άλλες τάρτες είναι φυσικά ότι την σκέφτηκα και την μαγείρεψα μια τέλεια και ηλιόλουστη …
Κι εγώ αυτοσχεδίασα φτιάχνοντας αυτά τα ταρτάκια, έβαλα μέσα την μαρμελάδα και διακόσμησα με μια φράουλα από τις καλύτερες φράουλες …
Τάρτα που κάνει εντύπωση.