Τα ζυμαρικά με τον συνδυασμό αρακά, κρέμας και κάποιου αλλαντικού, είναι απ’ τις πλέον δημοφιλείς επιλογές στο οικογενειακό τραπέζι σε… …
Συνταγές με κρεμμύδια με γκράνα
-
-
Ως λάτρης της αγκινάρας και της Ιταλικής κουζίνας, γνωρίζω μια κλασική συνταγή με ριζότο και αγκινάρα, στην οποία προστίθεται και …
-
Γεμάτο γήινα αρώματα που μένουν στον ουρανίσκο ώρες μετά την απόλαυσή του, με χρώμα που θυμίζει δάσος, πηχτό και κρεμώδες …
-
Το γιουβέτσι είναι ίσως η επιτομή του Ελληνικού comfort food. Ένα φαγητό που κάνω συχνά, ορέγομαι συχνότερα και το σερβίρω… …
-
“Μια μανιταρόπιτα θα φτιάξω! με μπόλικο κρεμμύδι για γλύκα και με μετσοβόνε ν’ ακούγεται η καπνιστή του γεύση για να …
-
Δύο συνταγές σε μια, λοιπόν, γνήσια Ιταλικές και οι δύο: Η πρώτη, με σάλτσα κιμά Μπολονέζ (cannelloni alla bolognese), μπορεί …
-
Το κριθαρότο με κρεμμύδι, μανιτάρια και μετσοβόνε είναι μια πρόσφατη, δικιά μου συνταγή, που προέκυψε από ετερόκλητα ερεθίσματα. Βάση της …
-
Χαρακτηριστικά της συνταγής: Η πιο γρήγορη και εύκολη βερσιόν της σάλτσας Μπολονέζ που προσπαθεί να μην θυσιάσει το γευστικό αποτέλεσμα, …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Χρώμα χρυσοκίτρινο, καπνιστό άρωμα από σαφράν, υπέροχη κρεμώδη υφή και φινετσάτη γεύση. Με μεδούλι ή χωρίς, ένα από τα ιστορικά …
-
Μια παραλλαγή του αγαπημένου παστίτσιου, έρχεται από την Τάνια στο Λονδίνο. Αντί για χοντρά μακαρόνια χρησιμοποιούμε χοντρές πένες που είναι …
-
Φίνα, ανάγλυφη, με έκτυπη σχεδόν όψη και απλότητα που εντυπωσιάζει. Ζύμη σαν περγαμηνή εν είδει σκεύους και μέσα ζεστές ροδέλες, …
-
Το πιο ενδιαφέρον κριθαρότο που έχω ποτέ φτιάξει, είναι αυτό με νωπά, άγρια Ελληνικά μανιτάρια, της συνταγής που ακολουθεί. Γιατί …
-
Το ριζότο Μιλανέζε (Risotto alla Milanese), το απλούστερο Ιταλικό ριζότο είναι ίσως και το πιο λατρεμένο. Είναι το πιάτο που …