Μοσχάρι Ραγού με Ματσάτα και Καλαθάκι Λήμνου
Το ραγού δεν είναι βέβαια τίποτα ξεχωριστό από ένα απλό κοκκινιστό μοσχαράκι, που όλοι αγαπάμε! Όμως για να πετύχεις την …
Το ραγού δεν είναι βέβαια τίποτα ξεχωριστό από ένα απλό κοκκινιστό μοσχαράκι, που όλοι αγαπάμε! Όμως για να πετύχεις την …
Η γεμάτη, γήινη μυρωδιά που έβγαινε απ’ τα μανιτάρια ενώ τα σωτάριζα, με μπέρδεψε προς στιγμή και μ’ έκανε να …
Το γαριδοπίλαφο είναι απο τα πολύ αγαπημένα μου φαγητά. Ηταν μια από τις σπεσιαλιτέ της γιαγιά Ανδρομάχης, και για την …
Ριγκατόνι με αγκινάρες και αρακά μαγειρεμένα σε λευκό κρασί, με κάππαρη και λεμόνι.Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και φρέσκο αρακά αντί …
Ακόμη μια συνταγή με αγκινάρες, απο τις πολλές που δοκιμάσαμε φέτος και που δυστυχώς δεν θα προλάβω να σας τις …
Γευστικότατο γιορτινό πιάτο, με πολύ ωραία εμφανιση. Εχει και το πλεονέκτημα οτι παρασκευάζεται εύκολα και γρήγορα. Τα πορτσίνι κάνουν την …
Μια μαλλον ασυνηθιστη σουπιτσα, με ιδιαιτερη νοστιμια! Η συνταγη προερχεται απο την παραδοσιακη ναπολιτανικη κουζινα, η οποια αγαπαει παρα πολυ …
Υπεροχο χυλωμενο ριζοττο με ευμεγεθεις γαριδες, αρωματισμενο με καρρυ και μια πινελια μαϊντανου! Ιδιαιτερα γευστικο, αποτελει ενα πληρες γευμα. Αν …
Νοστιμα μενταγιον φρεσκου σολωμου, σε νοστιμη πικαντικη σαλτσα μουσταρδας, αρωματισμενη με δεντρολιβανο. Γινεται γρηγορα και ευκολα στο τηγανι. Τα συνοδεψα …
Ο πιο απλός και γρήγορος τρόπος που προτιμώ ν’ απολαμβάνω την πάπια είναι να ψήνω το στήθος στο τηγάνι. Συνήθως …
To ριζότο εχει Ιταλική προέλευση. Παρόλα αυτά βρήκα αυτη την πολύ καλή συνταγή σε ενα Γαλλικό βιβλίο συνταγών. Αν σας …
Από τον Chef Χριστόφορο Πέσκια…
ΑΦθινοπωρινο πιατο, με την πολυ νοστιμη κολοκυθα, που ειναι τωρα η εποχη της. Ενα απο τα κλασσικα ιταλικα ριζοττα, πολυ …
ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΓΛΑΣΣΑΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕ JACK DANIEL’S GLAZEΟποιος εχει επισκεφτει τα TGI Friday’s, σιγουρα εχει υπ’οψιν του την περιφημη σαλτσα τους …