Σολομός με κρεμώδη σάλτσα
Για τη σάλτσα Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι για λίγα λεπτά να μαλακώσει, φροντίζοντας όμως να …
Για τη σάλτσα Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι για λίγα λεπτά να μαλακώσει, φροντίζοντας όμως να …
Για τους λάτρεις του μπακαλιάρου, και των νηστήσιμων συνταγών. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τον μπακαλιάρο με μαύρο μπακαλιάρο, αγγελόψαρο ή μουρούνα. …
Για το ριζότο θαλασσινών χρησιμοποιούμε ζωμό ψαριού με λαχανικά, κρεμμύδι αλλά και πράσο που δίνει γλύκα, ένα-δύο πρέζες κρόκο Κοζάνης …
Φιλέτα μπακαλιάρου με λεμόνι, ένα ελαφρύ και νόστιμο πιάτο, που μπορείτε να ετοιμάσετε σε λίγο χρόνο, χωρίς δυσκολία. Ο μπακαλιάρος, μαγειρεμένος με ελαιόλαδο, λεμόνι …
Αυτό το « εμβληματικό πιάτο της αθηναϊκής αστικής μαγειρικής» όπως αναφέρει ο γαστρονόμος φέρνει στο μυαλό την παλιά Αθήνα της …
Υλικά συνταγής 4 καρότα σε φέτες 1 κρεμμύδι σε φέτες ½ πράσο ψιλοκομμένο 1 πρέζα πιπέρι καγιέν ½ κ.γ. πιπέρι …
Ήρθε όμως η ώρα να μοιραστώ μαζί σας και το άλλο μυδοπίλαφό μου, το κοκκινιστό, που ανταγωνίζεται σε γεύση την …
Πιλάφι με καβουρόψιχα, ένα πολύ νόστιμο κυρίως πιάτο. Το πιλάφι είναι αρωματισμένο με σαφράν και σερβίρεται με σάλτσα από φρέσκια …
4 φιλέτα σολομού 1 μικρό κρεμμύδι σε φετάκια 1 πράσο σε κομμάτια 1 κλωνάρι σέλερι σε κομμάτια 1 λεμόνι σε …
Το ριζότο με καβουρόψιχα είναι ένα πιάτο γευστικό και ελαφρύ. Επιπλέον, είναι εύκολο και γρήγορο στην προετοιμασία, ένα πιάτο που …
2 κιλά φρέσκα πετρόψαρα 6-8 καραβίδες ή γαρίδες 10-12 μύδια 1 μερίδα Knorr σπιτικός Ζωμός ψαριού 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο Άλτις …
Το ριζότο με σουπιές και μελάνι είναι ένα πιάτο πολύ νόστιμο, εύκολο, και πρωτότυπο χάρη στο μαύρο χρώμα που του …
600 γρ. μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο 1 Κρεμμύδι 3 σκελίδες σκόρδο 1 πράσινη πιπεριά 200 ml. ντομάτα πασάτα 100 ml. Ζωμό ψαριού …
Υλικά συνταγής 1½ λίτρο ζωμός ψαριού 1½ κιλό μύδια χωρίς κέλυφος 2 φιλέτα παγκάσιους κομμένα σε μικρά κομμάτια 3 κρεμμύδια …
200 γρ. ρεβίθια 1 κρεμμύδι 1 καρότο 2 ντομάτες 2 αυγά κρουτόν 1/2 φύλλο δάφνης κύμινο λίγος μαϊντανός ζωμός από …
Υλικά 500 γρ. λαυράκι 100 γρ. μύδια 100 γρ. γαρίδες 2 γρ. σαφράν 200 γρ. κρεμμύδια ξερά 20 γρ. σκόρδο …
Ιδιαίτερο, φίνο και το πιο γκουρμέ θαλασσινό κριθαράκι έβερ. Για τους λάτρεις της μοναδικής ιώδινης γλύκας που η θάλασσα προσφέρει …
Η παέγια θαλασσινών είναι ένα από τα πιο γνωστά αλλά και πιο νόστιμα ισπανικά πιάτα. Αυτή η συνταγή έχει πολλές παραλλαγές. Η …