Χοιρινό κατσαρόλας με σάλτσα μήλου και πετιμέζι
Μήλα, Μήλα παντού! Λίγο πριν αποχαιρετησουμε το φθινόπωρο, ένα πιάτο εορταστικό και Κυριακάτικο με τα αγαπημένα φρούτα της εποχής. 1 …
Μήλα, Μήλα παντού! Λίγο πριν αποχαιρετησουμε το φθινόπωρο, ένα πιάτο εορταστικό και Κυριακάτικο με τα αγαπημένα φρούτα της εποχής. 1 …
Υλικά Διάφορα φύλλα πράσινης σαλάτας (σπανάκι, ρόκα, παντζαρόφυλλα) 10 φράουλες κομμένες σε φέτες 1/2 ξερό κρεμμύδι σε φέτες 80 γρ …
Vegan, Vegetarian, Σαλάτες, Σαλάτες ωμέςΣέσκουλα, Μαρούλι, Πιπεριά, Ξινόμηλο, Κρεμμύδι φρέσκο, Κρεμμύδι ξερό, Μαϊντανός, Άνηθος, Κόλιανδρος, Ελαιόλαδο – Λάδι, Πετιμέζι, Ξύδι …
Υλικά για 4 άτομα: 1200 γρ. χοιρινό καρέ ξεκοκαλισμένο (ή άλλο κομμάτι που θα σας προτείνει ο κρεοπώλης) 2 καρότα …
Ο όρος «καπαμάς» είναι τούρκικης προέλευσης και αναφέρεται σε ένα φαγητό το οποίο μαγειρεύεται στην κατσαρόλα με κλειστό το καπάκι …
Δοκιμάστε τη με γραβιέρα Κρήτης και όχι μόνο! Τι κάνει κανείς όταν έχει μια μεγαλούτσικη τσάντα γεμάτη με εξαιρετικής ποιότητας …
Όποιος έρθει να φέρει και μπύρες !!!!
Μια ωραία ιδέα για το τραπέζι μας, που χάρη στην ύπαρξη των λαχανικών το ρύζι μετατρέπεται από συνοδευτικό σε κυρίως …
Και το γλυκό κρασί και το πετιμέζι είναι υλικά με έντονη γλυκύτητα αλλά με υπόξινη βάση. Ισορροπούν τα όξινα συμπληρώματα, …
Σερβίρισα αυτή την πιατέλα στα 22α γενέθλια του γιού μου και έκανε την παρέα του να μαζευτεί γύρω από το …
Υλικά της συνταγής μας (ταψί 22 Χ 32) 500 γρ. μακαρόνια barilla για παστίτσιο 700 γρ. κιμά μοσχαρίσιο σπάλα η …
Υλικά της συνταγής μας 3-4 μελιτζάνες μέτριες φλάσκες 500 γρ. πιπεριές πράσινες κέρατο Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη ελαιόλαδο 500 γρ. ντομάτες τριμμένες 1 …
Σήμερα θα φτιάξουμε την απλή και ταπεινή φάβα πιο γκουρμέ και θα την ανεβάσουμε σε γευστικό επίπεδο με κουκουνάρι και …
Δεν είχα ξανά φτιάξει φάβα με αυτό τον τρόπο έγινε πολύ νόστιμη!Το στάδιο με τα καραμελωμένα κρεμμύδια το παρέλειψα την …
Το χοιρινό το απαιτούν οι γιορτές και ειδικά η Πρωτοχρονιά. Το κότσι είναι ένα μέρος του χοιρινού που αν φτιαχτεί …
Εμπνευσμένη συνταγή από τις παραδοσιακές ρεβιθάδες της Σίφνου με πινελιές Ηπειρώτικες και νοστιμιά που μόνο τα πιάτα της Ελληνικής υπαίθρου …
Όλοι μας λίγο πολύ τρώμε πού και πού μπάμιες φτιάχνοντας την κλασική συνταγή στην κατσαρόλα γιαχνί (ή και στο φούρνο) …
Πρόκειται για μία παρασκευή που γίνεται με παστό μπακαλιάρο και μπόλικα κρεμμύδια στην κατσαρόλα, αλλά που μπορεί να ολοκληρωθεί και …
Το μιλφέιγ ψητών λαχανικών και ταμπουλέ που βλέπετε, είναι μια δικιά μου σύνθεση. Την έφτιαξα για ένα καλοκαιρινό τραπέζι με …
Ένα ιδιαίτερο πιάτο που συνδυάζει υλικά, όπως το φυστίκι και οι σταφίδες, μαζί με μπαχαρικά. Ταιριάζει πολύ με ρύζι ή …