Τσίλι κον κάρνε / Chili con carne
1) 600 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά 2) 400 γραμμάρια ντοματάκια κονκασέ ψιλοκομμένα 3) 1 κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας 4) 1 μεγάλο …
1) 600 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά 2) 400 γραμμάρια ντοματάκια κονκασέ ψιλοκομμένα 3) 1 κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας 4) 1 μεγάλο …
Η σημερινή συνταγή είναι ένας καγιανάς, μία στραπατσάδα δηλαδή που έχει και ντομάτα μέσα. Στο Ισραήλ, όμως, αλλά και στην …
Όπως λοιπόν ο χειμώνας για την κουζίνα μου σημαίνει κάστανο και ρόδι, έτσι για το καλοκαίρι το πρώτο που θα …
Την πρώτη φορά τις έφτιαξα μόνες τους, ψητές πατάτες με σκορδάκι και ριγανούλα ήταν εξαιρετικές όμως κάτι τους έλειπε! Τελικά …
400 γρ. λαιμό χοιρινού 400 γρ. χοιρινή πανσέτα 2 μεγάλα κρεμμύδια 4 σκελ. σκόρδο 8 μικρά καρότα ½ ρέβα 1 …
ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠΥλικά: 1) 1,200 γραμμάρια μοσχάρι (κατά προτίμιση ελιά) σε κομματάκια μεγέθους μικρής μπουκιάς.2) 500 γραμμάρια χυμό τομάτας συμπικνωμένο3) 1 κουταλάκι …
Πρόκειται για ένα αμερικανικής προέλευσης πιάτο το οποίο λανθασμένα θεωρείται μεξικανικό. Έχει βέβαια τις βάσεις του στην μεξικανική κουζίνα όπου …
Πόσο καιρό είχαμε να κάνουμε γκούλας! Και πόσο μας αρέσει!!! Είναι άλλο ένα από αυτά που εγώ λέω “χουχουλιάρικο” φαγάκι! …