Σαρδέλες ψητές με πιπεριές Φλωρίνης
Σαρδέλες ψητές με πιπεριές Φλωρίνης από Εύα Κατηγορία: Θαλασσινά Προετοιμασία: 30 λεπτά Μαγείρεμα: 20 λεπτά
Σαρδέλες ψητές με πιπεριές Φλωρίνης από Εύα Κατηγορία: Θαλασσινά Προετοιμασία: 30 λεπτά Μαγείρεμα: 20 λεπτά
Σαβόρο ή σαβούρα, λέγονται όλες οι σάλτσες που περιχύνονται σε κάποιο φαγητό και πιθανότατα το όνομα, να προέρχεται από το …
Σαρδέλα Μαρινάτη δεν μας έχουν σερβίρει πουθενά. Κι εγώ, αν και έχω μαρινάρει πολλές φορές γαύρο, ποτέ δεν είχα δοκιμάσει …
Από τα πιάτα με ψάρι που θα σας ξαφνιάσει το πόσο εύκολα και γρήγορα θα τα τελειώσουν τα παιδιά σας!!! …
700 γρ. λαβράκι 3 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι 2 μελιτζάνες φλάσκες 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak 1 σκελ. σκόρδο 10 ml ξίδι …
Ώρα για ψαράκι , φιλέτο, δίχως κόκκαλα που θα αγαπηθεί απο όλους. Υλικά: Φιλέτα γλώσσας Λίγο αλεύρι Λίγο αλάτι Φρεσκοτριμμένο …
Υλικά συνταγής 1 κιλό γάυρος χοντρό αλάτι ξύδι ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο ρίγανη 3 σκελίδες σκόρδο 1 καυτερή πιπεριά
Υλικά συνταγής 1 κιλό σαφρίδια 3 ντομάτες ψιλοκομμένες 2 κ.σ. κάπαρη 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο ½ φλιτζ. ελαιόλαδο ⅓ φλιτζ. μαϊντανός …
Καλό μεσημεράκι!Οσα τσαλίμια και να μας κάνει ο καιρός, θα στρώσει …που θα πάει! Για αυτό το λόγο και εμείς ετοιμαζόμαστε …
Από τον Chef Ρενάτο Μεκόλι Ημέρα προβολής 12/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 1 φιλέτο μπακαλιάρου 3 …
Από τον Chef Σταμάτη Ευσταθίου Hμέρα προβολής 04/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. Για 4 άτομα YΛΙΚΑ 500 …
Παραδοσιακό , νόστιμο, πρωτότυπο πιάτο της κρητικής κουζίνας! Η σημερινή συνταγή αφορά ένα πολύ ιδιαίτερο κρητικό φαγητό. Ήθελα εδώ και …
Υλικά Υλικά για την ζύμη Αλεύρι για όλες χρήσεις 150-200 γρ. Ξύδι 1 κουτάλι του γλυκού Ελαιόλαδο 1 κουτάλι του …
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό γαύρο αλάτι θαλασινό χοντρό ξύδι καλής ποιότητας ή λεμόνι σκόρδο 1-2 σκελίδες μαίντανό ή άλλο αρωματικό, μια …
Τα ψάρια ξέρω τι θα μου πείτε, πως είναι δύσκολη τροφή και άντε να πείσεις τους μίζερους να τα φάνε… …
Μια από τις καλύτερες συνταγές για ουζάκι!!! Υλικά Γαύρο κρεμμύδι κομμένες ροδέλες μαϊντανό πράσινες πιπεριές κομμένες ροδέλες αλάτι, ξύδι λάδι …
Ο παστός γαύρος, ή αλλιώς αντσούγιες, ειδικά ξυδάτος, (ή μαρινάτος όπως λέγεται), είναι για μένα ο κορυφαίος μεζές για ούζο, …
Υλικά 2 κιλά γαύρος χοντρός, πολύ φρέσκος Αλάτι τριμμένο, θαλασσινό 1 λίτρο άσπρο ξίδι, δυνατό 8 σκελίδες σκόρδο, κομμένες φετάκια …
Ο υπέρτατος ουζομεζές, το ceviche της Ελλάδος ο γαύρος ο μαρινάτος μας έχει συντροφέψει άπειρες φορές στις εξορμήσεις μας στα …
Υλικά 500 γρ. σαρδέλες. Φρεσ-κό-τα-τες !! 100 γρ. αλεύρι 2 ποτήρια ξύδι λίγο παρθένο ελαιόλαδο αλάτι, ανάλογα με τις προτιμήσεις …