Σολομός με κρεμώδη σάλτσα
Για τη σάλτσα Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι για λίγα λεπτά να μαλακώσει, φροντίζοντας όμως να …
Για τη σάλτσα Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι για λίγα λεπτά να μαλακώσει, φροντίζοντας όμως να …
Εύκολο και νόστιμο πιάτο σε ελάχιστο χρόνο! Όταν τα παιδιά στο σπίτι είναι μικρά, φροντίζει κανείς το ψαρικό της εβδομάδας …
1 κιλό ουρίτσες πεσκανδρίτσας ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 κ.σ. μουστάρδα 2 πιπεριές πράσινες …
Νομίζω το έχω ξαναπεί… δυστυχώς στο σπίτι μας, το ψάρι δεν είναι κάτι που τρώμε πολύ συχνά. Κανένας από την …
Και για αυτούς που θέλουν το μπάρμπεκιου πιο υγιεινό, ψήνουμε ψαράκια. Εγώ δεν βγάζω τα λέπια και γίνονται πολύ πιο …
Αν ψάχνετε για ένα ελαφρύ γεύμα θα λατρέψετε αυτή τη συνταγή για σολομό στο φούρνο με λαχανικά!
Ο φρέσκος τόνος στην Ελλάδα είναι πονεμένη ιστορία. Και είναι κρίμα, γιατί έχουμε υπέροχο τόνο στη χώρα μας, στον οποίο …
Αυτή η συνταγή για Φιλέτο Τσιπούρας με Σάλτσα Λεμονιού και Κάπαρη θα σας μείνει αξέχαστη! Το ψάρι μεταμορφώνεται πραγματικά και …
Οδηγίες Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το ξερό κρεμμύδι. Βάζουμε το λάδι να …
O Σολομός Φλορεντίν είναι μια κλασική, διεθνώς γνωστή συνταγή για σολομό που περιέργως, ελάχιστα χρησιμοποιείται στην Ελλάδα. Ο χαρακτηρισμός Φλορεντίν… …
Η Σφυρίδα Αθηναϊκή Μαγιονέζα είναι ένα πιάτο-θρύλος της αστικής κουζίνας μας, ταυτισμένο με κοσμικές δεξιώσεις και πλούσιους μπουφέδες, αν και… …
Η Φρίσσα ή σαρδελομάνα, όπως την λένε οι ψαράδες, είναι ένα ψάρι που της μοιάζει πάρα πολύ, αλλά δεν είναι …
Το κεφάλι έχει όλη τη νοστιμιά! Αυτή την ψαρόσουπα πρέπει να την δοκιμάσετε.
Μπορεί ν΄αφιερώνω άπειρο χρόνο στην κουζίνα αλλά υπάρχουν φορές που θέλω να μαγειρέψω κάτι πολύ νόστιμο σε λίγο χρόνο, συνήθως …
Μια συνταγή που μας την έφτιαχνε η μητέρα μας όταν ήμασταν μικρά παιδιά και τη λατρεύαμε! Ένα πιάτο γεμάτο με …
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Γιάννη Τ. για τη συνταγή, την οποία έχουμε δοκιμάσει και είναι πεντανόστιμη.
Η συνταγή για Φιλέτο Σολωμού με Αμύγδαλα είναι ξεχωριστή και πολύ νόστιμη! Με λίγες μόνο κινήσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε αυτό το …
Εύκολο και νόστιμο καθημερινό πιάτο που θα απολαύσουν και τα παιδιά αφού για την παρασκευή του προτιμώνται φιλέτα ψαριών, φρέσκων …
Υλικά Λαβράκι 2 τεμ από 400 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ σε χοντροκομμένες φέτες Σκόρδο 1 σκελίδα ψιλοκομμένη Ντοματίνια 500 …
Το σεβίτσε (ceviche) είναι μια μέθοδος μαγειρικής που χρησιμοποιεί την οξύτητα του χυμού των εσπεριδοειδών (ή χυμού φρούτων που έχουν …