Κοτόπουλο με μανιτάρια του κυνηγού – σασέρ
Το κοτόπουλο με μανιτάρια του κυνηγού είναι ένα γαλλικό πιάτο με διαχρονικό στυλ και εκπληκτική, μεστή νοστιμιά, η οποία προκύπτει …
Το κοτόπουλο με μανιτάρια του κυνηγού είναι ένα γαλλικό πιάτο με διαχρονικό στυλ και εκπληκτική, μεστή νοστιμιά, η οποία προκύπτει …
Το φιλέτο Γουέλινγκτον, δηλαδή φιλέτο σε φύλλο σφολιάτας, είναι η επιτομή του γιορτινού ή επίσημου πιάτου. Η κλασική συνταγή είναι… …
Το πολύωρο βράσιμο σε χαμηλή φωτιά μέσα στο ζωμό, έχει ως αποτέλεσμα το κρέας να μαλακώσει και να βγεί όλη …
Όταν ο καιρός φέρνει βροχές και καταιγίδες, βάλτε στο πρόγραμμα φαγητά που ηρεμούν το σώμα και τη ψυχή. Όπως ένα …
Γεμάτο γήινα αρώματα που μένουν στον ουρανίσκο ώρες μετά την απόλαυσή του, με χρώμα που θυμίζει δάσος, πηχτό και κρεμώδες …
“Μια μανιταρόπιτα θα φτιάξω! με μπόλικο κρεμμύδι για γλύκα και με μετσοβόνε ν’ ακούγεται η καπνιστή του γεύση για να …
50 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 300 ΓΡ. ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΑΣΠΡΑ 300 ΓΡ. ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORTOBELLO 10 ΓΡ. ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORCINI 1 Κ.Γ. ΑΛΕΥΡΙ 4 …
Πρόκειται ουσιαστικά για μία συνταγή ανακύκλωσης, αφού αξιοποιεί τις βραστές πατάτες που περίσσεψαν, νοστιμίζοντας τες με μανιτάρια και αλλαντικά. Το …
Απο τα πολύ αγαπημένα μας πιάτα είναι το ρύζι πιλάφι ή το ριζότο με μανιτάρια. Ισως κάποιοι αναρρωτηθούν αν πραγματικά …
Υλικά για 6-8 άτομα: 1 κουτί (500 γρ.) λαζάνια με σπανάκι 500 γραμ. σπανάκι 25 γραμ. κουκουνάρι 20 γραμ. μανιτάρια …
Υλικά συνταγής 2 κιλά σπάλα ελαφιού 3 κρεμμύδια 3 καρότα 400γρ. μανιτάρια λευκά 10γρ. μανιτάρια πορτσίνι αποξηραμένα 100γρ. ελαιόλαδο 100γρ. …
Για το ψήσιμο του κόκορα ακολούθησα την δοκιμασμένη πλέον συνταγή για το ψητό κοτόπουλο, δηλαδή μαρινάρισμα και ψήσιμο στην γάστρα. …
Ένα εξαιρετικό πιάτο με μοσχάρι και λαχανικά για το εορταστικό σας, και όχι μόνο, τραπέζι. Μια παραδοσιακή γαλλική συνταγή της …
2 ½ κιλά κόκορα 600 γρ. κιμά αγριογούρουνου 150 γρ. καπνιστό μπέικον 60 γρ. πορτσίνι αποξηραμένα 1-2 μέτρια κρεμμύδια ξερά …
1 φύλλο φρέσκια ζύμη κουρού KANAKI 200 γρ. Arla φρέσκο τυρί κρέμα 50 γρ. Arla κρέμα γάλακτος 100 γρ. λευκά …
Γευστικότατο γιορτινό πιάτο, με πολύ ωραία εμφανιση. Εχει και το πλεονέκτημα οτι παρασκευάζεται εύκολα και γρήγορα. Τα πορτσίνι κάνουν την …
Το σουφλέ είναι ένα πιάτο που οι περισσότερες μαγείρισσες φοβόμαστε να φτιάξουμε. Η λογική του είναι απλή και αν το …
Μια απ’ τις τελευταίες μικρές επεμβάσεις-αποκάλυψη ήταν το καβουρντισμένο κουκουνάρι που μπλέκεται με το σπανάκι και προσθέτει πολύ σε γεύση …
Υλικά συνταγής 2 στήθη κοτόπουλο κομμένα στη μέση 15γρ. αποξηραμένες κανθαρέλες 15γρ. αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 1 φλιτζ. κρέμα γάλακτος (250ml …
Το κόνσεπτ ακολουθεί την εποχή και αναδιατάσσει τα υλικά με ένα τσικ έμπνευσης: πρώτη ύλη κάτι καθημερινό, βατό και οικονομικό. …