Παραδοσιακή κιμαδόπιτα με πράσο, από τη Θεσσαλία
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Μια πολύ γνωστή πιτούλα, φτιαγμένη όμως λίγο διαφορετικά, χωρίς τα κλασικά φύλλα. Στρωμένη πάνω σε αφράτο κανταΐφι και ανακατεμένη με …
Υλικά 500 γρ μακαρόνια για παστίτσιο Νο 2 150 γρ φέτα τριμμένη 1 αυγό Για τον κιμά ελαιόλαδο 2 μεσαία …
Μπορεί η πίτσα να είναι ιταλικής προέλευσης αλλά δεν υπάρχει μέρος στον κόσμο που δεν θα βρούμε να φάμε το …
Παστίτσιο λαχταριστό και πολύ γευστικό. Το πιο αγαπημένο φαγητό της οικογένειας μου. Πλούσιο, γευστικό, υπέροχο!!! Υλικά (για ένα μεγάλο ταψί) …
Τα κιμαδοπιτάκια έστεκαν λεπτά, ροδαλά και η ζύμη έδειχνε τόσο τρυφερή. Ήμουν σίγουρη πως μια καλή μαγείρισσα έχει βάλει το …
Ένα εξαιρετικό πιάτο της γαλλικής κουζίνας, που φέρνει το όνομα αυτού του Γάλλου “ευεργέτη” μας (και μην απορείτε που τον …
Αν δεν το έχετε δοκιμάσει, δεν μπορείτε να φανταστείτε για τι πράγμα μιλάμε! Η καλύτερη πίτα με μελιτζάνες, που έχει …
Κιμάς μοσχαρίσιος – 1 κιλό (σπάλα) Κανελόνια – 30 Ελαιόλαδο – 1 φλυτζάνι τσαγιού Μαργαρίνη – 2 κουταλιές σούπας Ντοματάκι …
Πεντανόστιμα ζουμερά μπιφτέκια της μαμάς Αγγέλας. Πανεύκολη συνταγή. Δοκιμάστε τη, θα με θυμηθείτε! Υλικά 1 κιλό κιμάς μοσχάρι μια φορα …