Μοσχαράκι κατσαρόλας με πουρέ καπνιστής μελιτζάνας
1 κιλό περίπου μοσχαράκι ελιά ή σπάλα κομμένο σε μικρά ομοιόμορφα κομμάτια. 1 μεγάλο κρεμμύδι λευκό (κομμένο σε μικρά καρέ). 2 …
1 κιλό περίπου μοσχαράκι ελιά ή σπάλα κομμένο σε μικρά ομοιόμορφα κομμάτια. 1 μεγάλο κρεμμύδι λευκό (κομμένο σε μικρά καρέ). 2 …
Υλικά 1,6 κ. μοσχάρι ελιά με κόκκαλο 3-4 πατάτες μεγάλες 3-4 μεγάλα καρότα 3-4 ξερά κρεμμύδια μεγάλα 1 ματσάκι σέλινο …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι κατάλληλο για βραστό (ποντίκι, ελιά) κομμένο σε μερίδες 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 μεγάλα καρότα χονδροκομμένα …
Απλά εγώ στο τέλος πρόσθεσα ελάχιστο άνηθο ψιλοκομμένο για γαρνίρισμα και λίγο κουρκουμά όταν πρόσθεσα και τα λαχανικά μου!!
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι ελιά 3 καρότα μεγάλα 3 πατάτες μεγάλες 1 κρεμμύδι μεγάλο 4 κλωνιά σέλινο 5 κουταλιές σούπας …
Όσο χειμωνιάζει, αναζητούμε όλο και πιο πολύ, αυτά τα φαγητά που μας κάνουν να αισθανόμαστε ζεστασιά. Τρυφερά κρέατα που σιγοβράζουν σε …
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι ελιά με κόκκαλο 2 πατάτες κομμένες σε κύβους 2 καρότα κομμένα ροδέλες 6 με 7 φύλλα …
Μοσχάρι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας. Μία πολύ νόστιμη συνταγή που σίγουρα θα αρέσει στους καλεσμένους σας!
Χαρακτηριστικά της συνταγής: Η πιο γρήγορη και εύκολη βερσιόν της σάλτσας Μπολονέζ που προσπαθεί να μην θυσιάσει το γευστικό αποτέλεσμα, …
Υλικά για 6 μερίδες 1 πακέτο (500 γρ.) κριθαράκι MISKO 500 γρ. μοσχαρίσια ελιά ΦΑΡΜΕΣ ΩΜΕΓΑ, ΚΤΗΜΑ ΚΟΥΤΣΙΩΦΤΗ 4 κουτ. …
1½ κιλό μοσχάρι χτένι,ελιά, στήθος κομμένο σε μπουκιές 2 γεμάτες κ.σ. αλεύρι 2 σκ. σκόρδο 1 μεγάλο καρότο σε καρέ …
Για τους λάτρεις των κοκκινιστών, μία συνταγή με μοσχαράκι που η γεύση της ισορροπεί ευχάριστα ανάμεσα στο γλυκό και το …
Χρόνος προετοιμασίας: 2,5 ώρες ΥΛΙΚΑ (για 4 άτοµα) 1,5 Kg Μοσχάρι (ελιά ή σπάλα) ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ 2 ποτήρια κόκκινο κρασί …
Το σημερινό σκηνικό του φθινοπωρινού καιρού μας ενέπνευσε για να φτιάξουμε ένα μοσχάρι μπρεζέ με αρακά και καρότο. Υλικά Για …
Υλικά συνταγής για τη μαρινάδα ½ φλιτζ. λευκό κρασί 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 1 ντομάτα κομμένη σε φέτες ⅓ …
Πάντως, σας εξομολογούμαι ότι μετά την πρώτη δοκιμή, το μπεφ Αρλεζιέν έχει καθιερωθεί μέσα στο ρεπερτόριο των πιάτων που φτιάχνω …
Οι φανατικοί των σκέτων burger τείνουν να συμφωνούν πως το καλύτερο κρέας γι’ αυτά προέρχεται κατευθείαν απ’ την ελιά ενώ …
Από τον Κωνσταντίνο Δαγρυτζίκο 1 κ. μοσχάρι (ελιά)
Υλικά: 1 κιλό σπάλα ή ελιά μοσχαρίσια σε μερίδες 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 …