Stir-fry με μαριναρισμένο βοδινό, λάχανο Savoy και κάσιους
Μπορώ να πω πως δεν περνάει εβδομάδα που να μη μαγειρεύω κάποιου είδους ασιατικό πιάτο ή έστω κάποιο πιάτο που …
Μπορώ να πω πως δεν περνάει εβδομάδα που να μη μαγειρεύω κάποιου είδους ασιατικό πιάτο ή έστω κάποιο πιάτο που …
Το επόμενό μου πλάνο ήταν να φτιάξω ένα κοκκινιστό μοσχάρι πιο ιδιαίτερο που να ταιριάζει σε ένα γιορτινό δείπνο. Τα …
Υλικά 400 γρ. μοσχάρι 500 γρ. φουντάκια μπρόκολο 1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη 2 πράσινα κρεμμυδάκια κομμένα σε κομμάτια των 1,5 …
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] κομμένο σε μερίδες 2 σκελίδες σκόρδο στον τρίφτη 1 ξερό κρεμμύδι στον τρίφτη τριμμένο …
ΥΛΙΚΑ 1 Κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] κομμένο σε μερίδες 2 σκελίδες σκόρδο στον τρίφτη 1 ξερό κρεμμύδι στον τρίφτη τριμμένο …
ΥΛΙΚΑ 1 Κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] κομμένο σε μερίδες 2 σκελίδες σκόρδο στον τρίφτη 1 ξερό κρεμμύδι στον τριίφτη τριμμένο …
Για τη μαρινάδα 3 κ.σ. σάλτσα σόγιας 1 κ.γ. μαύρη ζάχαρη 1 κ.γ. κορν φλάουρ 400 γρ. μοσχάρι Για τη …
350-500 γρ. χοιρινό, αρνί ή μοσχάρι (ή κοτόπουλο) χωρίς λίπος ή κόκκαλα κομμένο σε μπουκιές 3 κουταλιές λευκό ξύδι 3 …
Η Ντίνα Νικολάου φτιάχνει ένα κλασικό κυριακάτικο φαγητό, προσθέτοντας τις δικές της ξεχωριστές πινελιές…
Είναι ένα από τα πιό γνωστά πιάτα της ινδικής κουζίνας παγκοσμίως, όμως στην αγγλική εκδοχή του, που το θέλει πάρα …