Μαλακά κουλουράκια με αλεύρι καρύδας, καρότο και χουρμάδες
Είναι κουλουράκια carrot cake, με τις γεύσεις του κλασικού κέικ καρότου χωρίς όμως να σταματάει εκεί διότι είναι φτιαγμένα με …
Είναι κουλουράκια carrot cake, με τις γεύσεις του κλασικού κέικ καρότου χωρίς όμως να σταματάει εκεί διότι είναι φτιαγμένα με …
Μετά από αρκετό καιρό ήρθε η ώρα για την αγαπημένη μας ινδική κουζίνα! Την είχαμε πεθυμήσει πραγματικά! Πάντως το xacuti …
Υπάρχουν διάφορα πιάτα με κύριο συστατικό την πατάτα που έχουν πάρει το όνομά τους από τον Παρμαντιέ. Ένα από αυτά …
Το advieh ή adwiya είναι ένα μίγμα μπαχαρικών που προέρχεται από την περσική κουζίνα. Βασικά του συστατικά είναι ο κουρκουμάς, …
Αν έχετε χρόνο και όρεξη για μαγειρικούς πειραματισμούς και σας αρέσουν οι εξωτικές ασιατικές κουζίνες, αυτό το πιάτο είναι για …
Το pampepato, pampapato ή panpepato είναι ενα παραδοσιακό γλυκάκι, που το συναντάμε στην Κεντρική και Βόρεια Ιταλία (στην Sabina, Ciociaria, …
Σημερα μαγείρεψα ενα πολύ νόστιμα μαγειρεμενο κοτόπουλο! Με μυρωδικά, καπνιστή γαλοπούλα, τυριά και μανιτάρια, και όλα αυτά σκεπασμένα με μιαν …
Πολλές φορές τυχαίνει να συνοδεύουμε διάφορα μαγειρευτά φαγητά με πουρέ πατάτας. Εμάς, για να είμαστε ειλικρινείς ο σκέτος πουρές μας …
Φέτος το Πάσχα είπαμε να πρωτοτυπήσουμε και να σας ετοιμάσουμε τσουρέκια και κουλουράκια διαφορετικά από τα κλασσικά και αγαπημένα! Φυσικά …
Φτερούγες κοτόπουλου, με αρωματικό άγγιγμα Τζαμάικας! Εύγευστο, εύκολο και οικονομικό πιάτο.Ψητές φτερούγες στο φούρνο, πολύ νόστιμες χάρις στο μείγμα των …
Την ημέρα της γιορτής του συντρόφου μου είπα να του φτιάξω κάτι αλλιώτικο, αν και τον έχω τρελάνει στα “αλλιώτικα”, …
Το garam masala (γκαράμ μαζάλα), ειναι ενα μιγμα μπαχαρικων, που καταγεται απο την ινδικη κουζινα. Πραγματι, στα Χιντι, garam σημαινει …
Όταν μπαίνει ο Οκτώβρης και τα φύλλα αρχίζουν να παίρνουν πορτοκαλί χρώμα και να πέφτουν στο έδαφος, είναι δείγμα ότι …