εύκολο γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι, της οκνηρίας
Σε αντίθεση με ό,τι επικρατεί, το αυθεντικό γιουβέτσι με κριθαράκι είναι ένα πανεύκολο, “τεμπέλικων” προδιαγραφών φαγητό. Έτσι ακριβώς το κάναμε …
Σε αντίθεση με ό,τι επικρατεί, το αυθεντικό γιουβέτσι με κριθαράκι είναι ένα πανεύκολο, “τεμπέλικων” προδιαγραφών φαγητό. Έτσι ακριβώς το κάναμε …
Υλικά συνταγής 800γρ. μοσχαρίσιο κρέας σε μικρά κομμάτια (ελιά ή χτένι) 1½ κούπα κριθαράκι μέτριο 2 κρεμμύδια ξερά μέτρια 2 …
1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι, καπάκι, χτένι είναι τα κομμάτια που προτιμώ) 500 γρ. κριθαράκι χοντρό 5 κ. σούπας ελαιόλαδο και …
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι ή σπάλα κομμένο σε μεγάλα κομμάτια (σε θερμοκρασία δωματίου) 500 γραμμάρια κριθαράκι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο …
Κυριακή σήμερα και θα σας δώσω μια συνταγή άκρως Κυριακάτικη! Βέβαια καθένας σας θα έχει τη δική του βερζιόν, οπότε …
Το γιουβέτσι είναι κλασικό πιάτο οικογενειακού τραπεζιού που το συναντάμε σε παραλλαγές και στην υπόλοιπη Μεσόγειο και στα Βαλκάνια . …
Ένα φαγητό που μας θυμίζει το οικογενειακό Κυριακάτικο τραπέζι! ΥΛΙΚΑ: 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα …
Υλικά 1½ κιλό μοσχάρι 250 γραμμάρια χυλοπίτες 1 ξερό κρεμμύδι 2 ώριμες ντομάτες 1κ.σ ντοματοπολτό 1 κούπα λάδι Αλάτι (όσο …
Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο κριθαράκι μέτριο 1.150γρ. μοσχάρι χωρίς κόκκαλο 1 ντοματοπελτέ 3 κ.σ ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο 1 …
Την συνταγή αυτή την έφτιαχνε ο πατέρας μου στο χασάπικο που είχαμε όταν τα μαγα&ze