Μελιτζάνες παπουτσάκια
Όταν σέρβιρα το φαγητό στα πιάτα αναρωτήθηκαν όλοι γιατί άφησα τα κοτσάνια στις μελιτζάνες. Τέλος στα παπουτσάκια δεν παραλείπω ποτέ …
Όταν σέρβιρα το φαγητό στα πιάτα αναρωτήθηκαν όλοι γιατί άφησα τα κοτσάνια στις μελιτζάνες. Τέλος στα παπουτσάκια δεν παραλείπω ποτέ …
Μία συνταγή αφιερωμένη στο «παρεξηγημένο» κουνουπίδι! Αυτή η συνταγή θα σας δείξει πώς μπορείτε ένα λαχανικό να το μετατρέψετε σε …
Το γιαχνί, με ρίζες στην Περσική κουζίνα, είναι αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό ολόκληρης της Ελλάδας. Το λάχανο βρασμένο με τα συνοδευτικά …
Πιάτο που συναντάμε πολύ συχνά στην Κρήτη, κυρίως στα Χανιά και στα Σφακιά. Το πάντρεμα των μανιταριών με τα κρεμμυδάκια …
ΥΛΙΚΑ • 300γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά • 400γρ. φρέσκα ή κατεψυγμένα φασολάκια • 1 μεγάλο κρεμμύδι • 1 μεγάλη ώριμη ντομάτα • …
Το λάχανο βρασμένο με καρότο, κρεμμύδια και φρέσκιες, ώριμες ντομάτες, είναι ένα από τα πολύ παλιά φαγάκια, που όποιος το …
Το ιμάμ μπαϊλντί είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Λέγεται ότι το πιάτο σερβιρίστηκε πρώτη φορά σε …
Αυτός ομουσακάς είναι μούρλια! Τον έφτιαξα για την Τσικνοπέμπτη (γιατί μέχρι έναν «μουσακά»φτάνει το τσίκνισμα μας, παραπέρα δεν πάει…) και …
Το καλύτερο μελιτζανοφαγάκι για εμένα είναι το ιμάμ! Πεντανόστιμο και τέλειο! Το λατρεύω! Και ο ιμάμης μπαϊλντισε!!! Για άλλους ο …
Μελιτζάνες που δεν τις τηγάνισα αλλά τις έψησα στο φούρνο.
Ταπεινό αλλά νόστιμο φαγητό!
Ο ΛΑΔΕΡΟΣ ΜΟΥΣΑΚΑΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΧΗΛΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ Μ.ΑΣΙΑ . ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ 700ΓΡ.ΚΙΜΑΣ 2 …
Κάθε φορά που θα πάω στην Κρήτη, θα μας μαγειρέψει ο καλύτερος φίλος του πεθερού μου. Εν ολίγοις μαγειρεύει με …