Γιουβέτσι με κεφτεδάκια Orzo with meatballs
Υλικά 500 γρ κιμά (μισό χοιρινό μισό βόειο) η μόνο χοιρινό 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο η 2 μέτρια 1 …
Υλικά 500 γρ κιμά (μισό χοιρινό μισό βόειο) η μόνο χοιρινό 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο η 2 μέτρια 1 …
Υλικά συνταγής πένες: 500 γρ., βρασμένες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους κιμάς μοσχαρίσιος: 500 γρ. κιμάς χοιρινός: 250 …
Ένας διαφορετικός τρόπος να φάμε τα μπιφτέκια μας και να τα διατηρίσουμε ζουμερά. Ωραία πρόταση για κυριακάτικο τραπέζι. Λίγα μυστικά …
Νηστίσιμο παστίτσιο, κι όμως υπάρχει! Ετοιμάζεται με πλούσια σάλτσα λαχανικών, κρέμα μπεσαμέλ με φυτικό γάλα και μια τραγανή κι αρωματική …
Οι χυλοπίτες είναι ένα από τα ζυμαρικά που τα χρησιμοποιούσαν πολύ οι γιαγιάδες μας στη μαγειρική. Εμείς ακολουθώντας μιας παραδοσιακή …
Οπως συμβαίνει με όλες τις συνταγές της cucina povera, τα υλικά της συνταγής είναι αυτά που υπήρχαν συνήθως σε ένα …
Ο τίτλος της συνταγής είναι δικός μου στα Ιταλικά το λένε timballo di maccheroni. Το ψωμί θα το τρίψετε στο …
Υλικά για 4 άτομα – 350 γραμμάρια κιμάς αρνίσιος ή μοσχαρίσιος – 25 γρ. τρίμματα φρέσκου ψωμιού – 1 …
Την Κυριακή απολαύστε οικογενειακώς το πατροπαράδοτο γιουβέτσι με μια πιο μοντέρνα εκδοχή που τα παιδιά θα την λατρέψουν! Υλικά: 1 …
Νόστιμο καθημερινό φαγητό για όλη την οικογένεια, με λαχανικά εποχής στο φούρνο. Μισό κιλό πένες ή σέλινο ψιλό …
Ένας διαφορετικός τρόπος να φάμε τα μπιφτέκια μας και να τα διατηρίσουμε ζουμερά. Ωραία πρόταση για κυριακάτικο τραπέζι.
Μία πολύ καλή συνταγή!!! Μία συνταγή ιδιαίτερη, όπου τα ζυμαρικά, σουρωμένα “al dente”, σερβίρονται με νόστιμα mini κεφτεδάκια, μέσα σε …
Τα πιζάρεϊ ε φάζο (pisarei e faśö) είναι μία παλιά συνταγή που απαντάται κυρίως στην περιοχή της Πιατσέντζα. Τα υλικά …