Μοσχαράκι καπαμά
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες(νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 2 κ.σ. αλεύρι 125ml λευκό κρασί 1 …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες(νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 2 κ.σ. αλεύρι 125ml λευκό κρασί 1 …
Ένα εξαιρετικό πιάτο με μοσχάρι και λαχανικά για το εορταστικό σας, και όχι μόνο, τραπέζι. Μια παραδοσιακή γαλλική συνταγή της …
Υλικά Κρέας χοιρινό 1500 γρ Λάχανο 2 κιλά Πράσο 1 τεμ κομμένο ροδέλες Καρότα 2 τεμ κομμένα ροδέλες Βούτυρο ή …
Υλικά 25 γρ. βούτυρο 3 σκελίδες σκόρδο 225 γρ. πράσα κομμένα 350 γρ. ψαχνό μαλακό μοσχάρι Από 1 πράσινη, κόκκινη, …
Υλικά 4 μοσχαρίσια φιλέτα 80 γρ. μπέικον σε λεπτές και κοντές λωρίδες 3 αγγουράκια τουρσί κομμένα όπως το μπέικον 1/2 …
Υλικά Τα εντόσθια ενός αρνιού (εκτός από τις κοιλιές) 2 κουταλιές κόρν-φλάουρ 7 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα Ανηθο ψιλοκομμένο Αλάτι Πιπέρι 1 …
Υλικά συνταγής για το οσομπούκο 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (από μπούτι- οσομπούκο) 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο 80γρ. βούτυρο 1 ποτήρι λευκό …
Ένα εξαιρετικό πιάτο της γαλλικής κουζίνας, που φέρνει το όνομα αυτού του Γάλλου “ευεργέτη” μας (και μην απορείτε που τον …
Το σημερινό σκηνικό του φθινοπωρινού καιρού μας ενέπνευσε για να φτιάξουμε ένα μοσχάρι μπρεζέ με αρακά και καρότο. Υλικά Για …
Τα lumaconi, είναι μια μορφή ζυμαρικών, κάτι ανάμεσα σε τεράστια κοχυλάκια και τσακισμένα κανελόνια! Lumaca στα ιταλικά ειναι το σαλιγκάρι …
Το αγαπημένο πολίτικο φαγητό, εκτός από αρνί φτιάχνεται και με μοσχάρι. Η επιτυχία του έγκειται στο καλό τηγάνισμα του κρέατος …
Υλικά συνταγής 1,2 κιλό βουβάλι ελιά (χωρίς κόκκαλο) 1 λίτρο ζωμό κρέατος ή νερό 600γρ. κυδώνια καθαρισμένα κομμένα φέτες με …
Τα υλικα της εποχης αλλα και οι γιορτες, μας φερνουν γλυκοξινες γευσεις στο τραπεζι. Ετσι ενα ωραιο κομματι νουα απο …
Μια Χριστουγεννιάτικη συνταγή με φρούτα!
Υλικά συνταγής για τα σουτζουκάκια 500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 500γρ. κιμάς χοιρινός 1 αυγό 1 κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο 1 φέτα ψωμί …