σάλτσα μπεαρνέζ – η βουτυράτη φίλη του εστραγκόν
Μια από τις βασικές σάλτσες της γαλλικής κουζίνας είναι ικανή να μεταμορφώσει και το πιο απλό ψητό κρέας σε ξεχωριστό …
Μια από τις βασικές σάλτσες της γαλλικής κουζίνας είναι ικανή να μεταμορφώσει και το πιο απλό ψητό κρέας σε ξεχωριστό …
Σε διάφορες συνταγές με οτρακόδερμα (γαρίδες και καραβίδες) που σας έχω δώσει κατά καιρούς σας έχω περιγράψει το πως φτιάχνω …
Μια συνταγή για σπιτικό ζωμό βοδινού ιδανικό να αρωματίσουμε κρεατόσουπες και οτιδήποτε φαγητό με κρέας. 1 κιλό κόκαλα βοδινού (μέτρια …
1 πακέτο με γαρίδες 1 κρεμμύδι ψιλοκκομένο μαϊντανό ψιλοκομμένο ελάχιστο κάρυ ελάχιστο αλάτι πιπέρι λευκό κρασί λάδι…
Μία συνταγή από τους “The New York Times” που μπορείτε να τη δείτε εδώ, με μία-δυο μικρές (;) αλλαγές/προσθήκες.
Μία πολύ απλή σάλτσα, πολύ καλή για συνοδευτικό ενός πιάτου ψητού σολομού, βραστού μπακαλιάρου, τηγανιτής γλώσσας. Αλλά και λαχανικών (μπρόκολο, …
Ποιος δεν αγαπά την σάλτσα του κιμά για τα μακαρόνια; Όλοι μας!!! Κάποιες φορές όμως θέλουμε κάτι διαφορετικό, μιαν αλλιώτικη …
Είναι διαφορετική, πολύ εξωτική, σίγουρα πιο ελαφριά και απόλυτα γευστική εκδοχή της σάλτσας μπολονέζ που έχετε δοκιμάσει μέχρι σήμερα. Όταν …
Iδανική σάλτσα γιά την ψησταριά…
Μια νόστιμη σάλτσα για μακαρόνια, για όσους έχουν γερό στομάχι.
Μια στιγμή έμπνευσης μπορεί να οδηγήσει σε μια απολαυστική συνταγή! Δοκιμάστε τη!