ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 500 γρ. χοντρό μακαρόνι για παστίτσιο αλάτι 2 κ. σούπας ελαιόλαδο 1/2 φλ. …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 500 γρ. χοντρό μακαρόνι για παστίτσιο αλάτι 2 κ. σούπας ελαιόλαδο 1/2 φλ. …
Είναι ένα υπέροχο πιάτο που βγήκε καθαρά από δικό μου πειραματισμό. Σίγουρα θα αρέσει στους μακαρονάδες που θα ήθελαν να …
Για το Κυριακάτικο τραπέζι προτείνουμε ένα πολύχρωμο πιάτο με γεύσεις και αρώματα της εποχής! Yλικά: ½ κιλό ψαρονέφρι 160 γρ. …
500 γρ. ριγκατόνι 1 ζωμός Βοδινού Knorr Σπιτικός 400 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 200 γρ. κιμά χοιρινό 2 καρότα 1 κρεμμύδι …
1 πιπεριά πράσινη (σε κύβους) 1 πιπεριά κόκκινη (σε κύβους) 2-3 κολοκυθάκια (σε κύβους) 1-2 μελιτζάνες (σε κύβους) 1 κρεμμύδι …
6 φέτες μπέικον κομμένες σε κομμάτια των 2,5 εκ. 1 φλιτζ. σέλερι τεμαχισμένο 1 πράσινη πιπεριά ξεσποριασμένη και τεμαχισμένη 1 …
Υλικά 1 κ. μοσχαρίσιο κιμά, χοντροκομμένο 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1/2 κονσέρβα φασόλια κόκκινα, βρασμένα 1/2 κονσέρβα καλαμπόκι, βρασμένο 3 …
Πολύχρωμα λαχανικά και οι γεύσεις του λεμονιού και του θυμαριού κάνουν το κριθαράκι αυτό ιδανικό ανοιξιάτικο πιάτο. Μπορούμε να κόψουμε …
Μια συνταγή απίθανη από την Ινδονησία!
Αν φτιάξετε αυτό το γιουβέτσι, δεν θα θέλετε να ξαναμαγειρέψετε το κριθαράκι σας με άλλο τρόπο!