Μοσχάρι λεμονάτο, μυρωδάτο, εύκολο – χωρίς ρου
Ένα κλασικό, ελληνικό φαγητό, το φινετσάτο λεμονάτο μοσχάρι στα καλύτερά του. Είναι υπόξινο ή ρυθμιζόμενα ξινό (κατά πως μας αρέσει) …
Ένα κλασικό, ελληνικό φαγητό, το φινετσάτο λεμονάτο μοσχάρι στα καλύτερά του. Είναι υπόξινο ή ρυθμιζόμενα ξινό (κατά πως μας αρέσει) …
Η δική μας συνταγή που σας προτείνουμε σε αντίθεση με άλλες, είναι η γνήσια παραδοσιακή συνταγή από το Κερμένι της …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (νουά, μπούτι, ελιά, χτένι ) κομμένο σε μερίδες ή μικρά κομμάτια ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 …
Νόστιμο φαγητό που εδώ σε μας αρέσει τρελά. Μοσχαράκι ντόπιο λοιπόν στιφάδο. Πάμε να το φτιάξουμε. Υλικά 1 1/2 κιλό …
Το κόκκινο κρέας με αφήνει αδιάφορη. Για να μην πω το κρέας γενικότερα και για να μην πω “παντελώς” αδιάφορη. …
Υλικά:1)1300 γραμμάρια μοσχάρι (κατά προτίμηση χτένι) κομμένο σε μερίδες 2) ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 3) 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 4) 1 …
Η μπύρα έχει γίνει αγαπημένη μου τελευταία στις μοσχαρο-χοιρινο-κοτοπουλό-σαλτσες . Πρέπει όμως να διαλέξουμε μια όχι πολύ δυνατή μπυρίτσα και …
Μια γνήσια γαλλική συνταγή από την Βουργουνδία.
Είναι χρονοβόρο και λίγο μπελαλίδικο ~ αξίζει όμως απόλυτα και τον κόπο και την αναμονή! JΜια εναλλακτική, νοστιμότατη πρόταση για τοΠρωτοχρονιάτικο τραπέζι!Υλικά …
Το απόλυτο χειμωνιάτικο κατσαρολάτο φαγητό φτιάχνει η Ντίνα Νικολάου για αυτό το Σαββατοκύριακο. Σκέτη απόλαυση!…