Μοσχαράκι με λαχανικά & σάλτσα λαχανικών!!!
Ένα πιάτο που θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας. Η γεύση του; Μοναδική!
Ένα πιάτο που θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας. Η γεύση του; Μοναδική!
Κλασσικό φαγητό και αξεπέραστο! 1,5 κιλό μοσχάρι χτένι,κομμένο σε μικρά κομμάτια ,πλυμένο και καλά σκουπισμένο σε θερμοκρασία δωματίου. 2 κρεμμύδια …
Η βενετσιάνικη παστισάντα όμως, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο πιάτο. Και η ιδιαιτερότητα του ξεκινάει, όπως είδαμε, από το κρέας το …
Κυνήγι. Δασόβιο αγριογούρουνο μαριναρισμένο με κρασί και σιγομαγειρεμένο με λαχανικά και κάστανα, στη γάστρα ή στην κατσαρόλα. Το εξαιρετικό κρέας …
Ένα εξαιρετικό πιάτο με μοσχάρι και λαχανικά για το εορταστικό σας, και όχι μόνο, τραπέζι. Μια παραδοσιακή γαλλική συνταγή της …
Υλικά:Για 4 με 6 μερίδες 1 κουνέλι 2 με 2,5 κιλά 100 γρ. λάδι 250 γρ. δαμάσκηνα ξερά 1/2 κιλό …
Το brasato al barolo (μπραζάτο αλ μπαρόλο), είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές παραδοσιακές συνταγές της περιοχής του Πιεμόντε (Τορίνο). …
Υλικά συνταγής 1 κιλό φιλέτο ζαρκάδι 500γρ. μανιτάρια πορτομπέλο 100γρ. μπέικον 1 καρότο 1 πράσο 1 κλωνάρι σέλινο 1 ποτήρι …
“Στρακόττο” (stracotto ή στο τοπικό ιδίωμα stracòt) στα ιταλικά σημαίνει παραβρασμένο. Ουσιαστικά, πρόκειται για ενα κοκκκινιστό μοσχαράκι, το οποίο ανακατεύτηκε …
Υλικά συνταγής 1 1/2 κιλό βοδινό ψαχνό 2 πιπεριές κομμένες σε κρίκους 3-4 καρότα κομμένα σε φέτες 2-3 κλωνάρια σέλινο …
Η πλέον παραδοσιακή συνταγή για μαγείρεμα κυνηγιού.
Eκτός από καταπληκτικό στιφάδο, το αγριογουρουνάκι μας έγινε και καταπληκτικό στη γάστρα.
ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑ ΟΣΟΜΠΟΥΚΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ .ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ )ΣΕ ΕΝΑ SITE .ΤΗΝ …
Υλικά:
Η επιτυχία είναι σίγουρη και η νοστιμιά δεν περιγράφεται.
Για όλους όσους δεν τους αρέσει η Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα… Υλικά: 2 kg αγριογούρουνο, 4 τεμάχια κρεμμύδια φρέσκα, 1 τεμάχιο καρότο, …