Γιουβαρλάκια
Επίσης, τα γιουβαρλάκια δεν είναι μπιφτέκια με ζουμί. Άλλη μια μεγάλη παρανόηση. Κοντολογίς, τα γιουβαρλάκια θέλουν ΠΟΛΛΑ μυρωδικά κι όχι …
Επίσης, τα γιουβαρλάκια δεν είναι μπιφτέκια με ζουμί. Άλλη μια μεγάλη παρανόηση. Κοντολογίς, τα γιουβαρλάκια θέλουν ΠΟΛΛΑ μυρωδικά κι όχι …
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Υλικά (για 5-6 άτομα)1,5 kg αγριογούρουνο σπάλα κομμένο σε κύβους (σε θερμοκρασία δωματίου)300 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια champignon ή portobello κομμένα …
Υλικά συνταγής 1 κιλό κρέας για κοκκινιστό κομμένο σε μικρές μερίδες(σπάλα, κιλότο, ελιά, χτένι) 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο 1 καρότο …
Χοιρινό κοκκινιστό με λάχανο Νοστιμότατο φαγητό, πλήρες γευστικά, ιδανική εναλλακτική λύση απ’ το να φτιάξουμε πάλι το κρέας, με πατάτες …
Η κρεατόσουπα είναι μία από τις κλασσικές μαμαδίστικες σούπες, παρ’ όλο που η μαμά μου δεν την έφτιαχνε ποτέ! Την …
Υλικά για 4-5 άτομα Για τους κεφτέδες 600 γραμμάρια χοιρινό κιμά από μπούτι και 200 γραμμάρια από σπάλα, ανακατεμένο 1 …
Υλικά της συνταγής μας 1 κιλό μοσχάρι σπάλα ή νουά σε μερίδες 1 καρότο μεγάλο σε ροδέλες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο …
Χρόνος προετοιμασίας: 2,5 ώρες ΥΛΙΚΑ (για 4 άτοµα) 1,5 Kg Μοσχάρι (ελιά ή σπάλα) ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ 2 ποτήρια κόκκινο κρασί …
…σήμερα παρουσιάζουμε μια εκδοχή του με 2-3 υλικά που του δίνουν ξεχωριστή γεύση! Συνοδεύεται (φυσικά) με μακαρόνια, αλλά και πουρέ …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 κλωνάρια σέλινο ψιλοκομμένο 2 καρότα …
Σπετζατίνο (spezzatino), ένα πεντανόστιμο απλό φαγάκι, από την καλή παραδοσιακή ιταλική κουζίνα! Η ονομασία του σημαίνει “κομμένο σε κομματάκια “, …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) ½ φλιτζ. κόκκινο κρασί 1 σφηνοπότηρο (50 ml) τσίπουρο …
Το καθιερωμένο σπέσιαλ Κυριακάτικο φαγητό μας, σήμερα συνδυάζει κρέας με λαχανικά στην κατσαρόλα. Πρόκειται, δηλαδή, όπως λέγανε οι παλιότεροι, για …