Γλώσσες με σπανάκι
Οδηγίες Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το ξερό κρεμμύδι. Βάζουμε το λάδι να …
Οδηγίες Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το ξερό κρεμμύδι. Βάζουμε το λάδι να …
O Σολομός Φλορεντίν είναι μια κλασική, διεθνώς γνωστή συνταγή για σολομό που περιέργως, ελάχιστα χρησιμοποιείται στην Ελλάδα. Ο χαρακτηρισμός Φλορεντίν… …
Τέτοιο ψάρι δεν έχετε δοκιμάσει ξανά!
Επιπλέον είναι η μέρα που επιτρέπεται σε όσους νηστεύουν να φάνε ψάρι αφού η νηστεία καταλύεται για χάρη αυτής της …
Πόση βιταμίνη C και λιπαρά Ω3, μπορεί να χωρέσει ένα πιάτο? Πολλά, αφού στο πολύχρωμο και πεντανόστιμο πιάτο που σας …
Μια εύκολη συνταγή που έγινε σε μια μέρα με πάρα πολλές ασχολίες, αλλά φάγαμε νόστιμα.
ΥΛΙΚΑ • 1 φρέσκια φέτα σολομού • 100γρ πράσινα φασολάκι • 100γρ σπανάκι • μισό πράσο • 3 πράσινα κρεμμυδάκια …
Η πέρκα είναι από τα αγαπημένα μας ψάρια.Έχει κρουστό “κρέας” που βοηθά στο ψήσιμο και το σερβίρισμα της. Καθώς τα …
Γρήγορη συνταγή 30 λεπτών για ένα πλήρες γευστικό γεύμα με σολομό και πράσινα λαχανικά. Αυτό το πιάτο μου αρέσει να …
Υλικά για 4-6 άτομα – 1 κιλό μπακαλιάρος – 2 κιλά χόρτα (μάραθος, αγριόπρασο, σπανάκι, μαρουλίδες κ.ά) – 2 …
2 φιλέτα μπακαλιάρου 4 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι Bιολογικό Kalamata Papadimitriou 4 κ.σ. μέλι 2 φινόκιο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 3 φρέσκα …
Ένα φαγητό που δοκίμασα στην πεθερά μου σας γράφω σήμερα. Κάτι σαν τις σουπιές με σπανάκι, μόνο που εδώ έχουμε …
400 γρ. καπνιστό χέλι ΓΕΙΤΟΝΑΣ 1 κιλό σπανάκι 1 Κιλό παντζάρια χυμός από 1 πορτοκάλι 2 πορτοκάλια, χωρίς φλούδα και …
Υλικά για 4 μερίδες 4 λαβράκια ή κέφαλους Για την μαρινάδα με σκόρδο – τζίντζερ: 2 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου …
2 φιλέτα λαυράκι 300 γρ. σπανάκι 1 κρεμμύδι φρέσκο 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak ½ φλ. ελαιόλαδο Χυμό από 1 λεμόνι …
2 φιλέτα πέρκας 60 γρ. βούτυρο Lurpak 500 γρ. σπανάκι 20 ντοματίνια 3 κρεμμύδια φρέσκα 2 κ.σ. κάππαρη 3 κ.σ. …
1 λαβράκι Για την κρούστα 100 γρ. φιστίκι Αιγίνης 5 γρ. φρέσκια ρίγανη 5 γρ. φρέσκο θυμάρι 2 γρ. δεντρολίβανο …
Κρύα ψαρόσουπα, δροσιστική, χορταστική και θρεπτική, ό,τι πρέπει για μια ζεστή μέρα του καλοκαιριού.
Ο γλυκάνισος συνδυάζεται αρμονικά με τα ψάρια!, Άτομα: 2, Χρόνος προετοιμασίας: 5’, Χρόνος ψησίματος:20’, Κόστος: 6 €
600 γρ. λαβράκι 900 γρ. αλάτι χοντρό 100 γρ. αλάτι ψιλό 3 – 4 ασπράδια αβγού 2 κ.σ. πιπέρι μαύρο, …