Γλώσσες με σπανάκι
Οδηγίες Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το ξερό κρεμμύδι. Βάζουμε το λάδι να …
Οδηγίες Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το ξερό κρεμμύδι. Βάζουμε το λάδι να …
O Σολομός Φλορεντίν είναι μια κλασική, διεθνώς γνωστή συνταγή για σολομό που περιέργως, ελάχιστα χρησιμοποιείται στην Ελλάδα. Ο χαρακτηρισμός Φλορεντίν… …
Επιπλέον είναι η μέρα που επιτρέπεται σε όσους νηστεύουν να φάνε ψάρι αφού η νηστεία καταλύεται για χάρη αυτής της …
ΥΛΙΚΑ • 1 φρέσκια φέτα σολομού • 100γρ πράσινα φασολάκι • 100γρ σπανάκι • μισό πράσο • 3 πράσινα κρεμμυδάκια …
Γρήγορη συνταγή 30 λεπτών για ένα πλήρες γευστικό γεύμα με σολομό και πράσινα λαχανικά. Αυτό το πιάτο μου αρέσει να …
2 φιλέτα μπακαλιάρου 4 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι Bιολογικό Kalamata Papadimitriou 4 κ.σ. μέλι 2 φινόκιο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 3 φρέσκα …
2 φιλέτα λαυράκι 300 γρ. σπανάκι 1 κρεμμύδι φρέσκο 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak ½ φλ. ελαιόλαδο Χυμό από 1 λεμόνι …
2 φιλέτα πέρκας 60 γρ. βούτυρο Lurpak 500 γρ. σπανάκι 20 ντοματίνια 3 κρεμμύδια φρέσκα 2 κ.σ. κάππαρη 3 κ.σ. …
1 λαβράκι Για την κρούστα 100 γρ. φιστίκι Αιγίνης 5 γρ. φρέσκια ρίγανη 5 γρ. φρέσκο θυμάρι 2 γρ. δεντρολίβανο …
Κρύα ψαρόσουπα, δροσιστική, χορταστική και θρεπτική, ό,τι πρέπει για μια ζεστή μέρα του καλοκαιριού.
600 γρ. λαβράκι 900 γρ. αλάτι χοντρό 100 γρ. αλάτι ψιλό 3 – 4 ασπράδια αβγού 2 κ.σ. πιπέρι μαύρο, …
Αυτό το νόστιμο ψαράκι, το είχαμε δοκιμάσει σε ένα ωραίο ταβερνάκι στην περιοχή της Κυλλήνης.Στην ουσία πρόκειται για τις ουρές …
2 τσιπούρες 1 κ.γ. ζάχαρη καστανή 200 γρ. παντζάρια 5 κ.σ. λευκό κρασί 2 κ.σ. ελαιόλαδο Άλτις 2 κλων. σέλερι …
Υλικά 1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου 1 κιλό σπανάκι 2 κλωνάρια σέλερυ 2 πράσα 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ματσάκι Ψιλοκομμένος άνηθος …
Τα φιλέτα από μία μέτρια τσιπούρα 1/2 φλιτζάνι βρασμένα φασόλια μαυρομάτικα 4-5 ρίζες φρέσκο σπανάκι 1 φρέσκο κρεμμυδάκι 1 κ.σ. …
Μια εναλλακτική λύση με ψάρι του γλυκού νερού μαγειρεμένο με μια νέα νεροτερίστικη ματιά.
Υλικά: 600γρ. μπακαλιάρο παστό (ξαρμυρισμένο στο νερό τουλάχιστον 12 ώρες αλλάζοντας το νερό 3-4 φορές) και κομμένο σε μεγάλα κομμάτια …
Yλικά 2 φιλέτα από λαβράκι 2 κουταλιές πάστα ελιάς σπανάκι ρόκα 4-5 ντοματίνια 1 φρέσκο κρεμμυδάκι άνηθο Ελαιόλαδο λευκό κρασί …
Για το σπανακόρυζο 100 γρ. πράσο, ψιλοκομμένο 100 γρ. κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα 60 ml εξαιρετικό παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο 500 γρ. …
ΥΛΙΚΑ : 1 Φιλέτο σολωμού 300 γρ. 1 πιπεριά κόκκινη 1 πιπεριά κίτρινη 1 πιπεριά πράσσινη 1 αγγουράκι 1 κ.γ …