Ταλιατέλες ογκρατέν με αρωματισμένη κρέμα
500 γρ. ταλιατέλες 250 γρ. ζαμπόν 250 γρ. εμένταλ 250 γρ. κεφαλογραβιέρα 2 φέτες μπέικον 1 σκ. σκόρδο 500 γρ. …
500 γρ. ταλιατέλες 250 γρ. ζαμπόν 250 γρ. εμένταλ 250 γρ. κεφαλογραβιέρα 2 φέτες μπέικον 1 σκ. σκόρδο 500 γρ. …
Το πιο ενδιαφέρον κριθαρότο που έχω ποτέ φτιάξει, είναι αυτό με νωπά, άγρια Ελληνικά μανιτάρια, της συνταγής που ακολουθεί. Γιατί …
Το πιάτο που σας προτείνω σήμερα είναι ένα από τα καλύτερα πιάτα ζυμαρικών που έχω δοκιμάσει. Μια καλοφτιαγμένη καρμπονάρα είναι …
200 γρ. Ξινός τραχανάς με βουβαλίσιο γάλα 1 σουτζούκι Αδάνων 80 γρ. γιαούρτι 4 κλαδάκια σχοινόπρασο 800 ml. ζωμό κοτόπουλου …
Εύκολο, γρήγορο και καλοκαιρινό φαγητό σας έχουμε και σήμερα. Χωρίς πολύ χρόνο στην κουζίνα και με υλικά που όλοι χρησιμοποιούμε. …
500 γρ. ριγκατόνι ή φαρφάλες 1/4 φλ. ελαιόλαδο 3 χρωματιστές πιπεριές 2 μελιτζάνες 2 κολοκυθάκια 1 φλ. κεφαλοτύρι ή κεφαλογραβιέρα …
500γρ. ριγκατόνι ή πένες 500 γρ. ντοματάκια ξεφλουδισμένα, ξεσποριασμένα και κομμένα 100 γρ. ελιές καλαματιανές ή άλλες μαύρες ελιές από …
Το έχω ξαναπεί ότι λατρεύω τις μακαρονάδες ε; Κάθε φορά που θα γράφω για ζυμαρικά θα το λέω ξανά και …
υλικά 250γρ φρέσκα ραβιόλια (μπορείτε, φυσικά, να χρησιμοποιήσετε ότι ζυμαρικό θέλετε) 200ml κρέμα γάλακτος 1 κουταλιά βούτυρο 150γρ γκοργκοντζόλα 3-4 …
Από τον Chef Δήμο Κουρογιάννη ,300 γρ. νουντλς ρυζιού 1 σκελ. σκόρδο 2 αβγά 60 γρ. καρότο 60 γρ. μπαμπού …
Το γιουβετσάκι είναι πετυχημένο όταν είναι μελωμένο˙ δεν πρέπει να είναι ούτε στεγνό, ούτε να έχει πολλά υγρά, αλλά ούτε …
Το κόνσεπτ ακολουθεί την εποχή και αναδιατάσσει τα υλικά με ένα τσικ έμπνευσης: πρώτη ύλη κάτι καθημερινό, βατό και οικονομικό. …
Ένα καλωσόρισμα του Φθινόπωρου που έρχεται, μία υπόσχεση ότι θα είμαστε εδώ, όταν το καλοκαίρι θα επιστρέψει και πάλι. Είναι …