Σολομός με κρεμώδη σάλτσα
Για τη σάλτσα Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι για λίγα λεπτά να μαλακώσει, φροντίζοντας όμως να …
Για τη σάλτσα Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι για λίγα λεπτά να μαλακώσει, φροντίζοντας όμως να …
Νόστιμα, μαλακά Ribs χοιρινού τα οποία αρωματίζουμε με μια ξερή μαρινάδα και ψήνουμε τόσο ώστε να παραμείνουν ζουμερά. 1 κιλό …
Αυτή η συνταγή για κοτόπουλο στη σχάρα με ψητά λαχανικά και αρωματικό γιαούρτι θα σας εντυπωσιάσει ευχάριστα γιατί είναι μια …
Με αυτή τη συνταγή για φιλέτο μοσχαρίσιο με πουρέ chimichurri και ψητά μανιτάρια μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας και …
Την πρώτη φορά που δοκίμασα αυτήν την καροτοσαλάτα ήμουν στο Παρίσι, στο Rose Bakery (46 rue des Martyrs) ένα μαγαζάκι …
Υλικά για 4 άτομα: 2 ματσάκια ρόκα πλυμένα και καθαρισμένα 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί σε κύβους 1 σκελίδα σκόρδο 50 …
Υλικά για 2-4 άτομα: 1/2 μαρούλι πράσινο ψιλοκομμένο 1/2 μαρούλι κόκκινο ψιλοκομμένο 1/2 ματσάκι ρόκα ψιλοκομμένο 4-5 ραπανάκια σε λεπτές …
Λοιπόν δεν ξέρω αν το παθαίνετε και εσείς αλλά εκεί γύρω στην Τετάρτη η ενέργειά μου ψιλοεξαντλείται. Και συνήθως την …
Το θρεπτικό, μικροσκοπικό κους κους είναι από τα αγαπημένα μου!…
Δευτέρα σήμερα και ήρθε η ώρα για την συνταγή-ευκολία, δηλαδή τη συνταγή ενός σκεύους. Εδώ θα έρθω να κλέψω λιγάκι, …
Η συνταγή για Φιλέτο Τόνου Τατάκι είναι πραγματικά πολύ εύκολη και μπορείτε να την ετοιμάσετε και εσείς στο σπίτι σας …
Ονομάζεται Kuku sabzi (κουκού σαμπζί) και κατά καιρούς έχω βρει διάφορες εκδοχές της αλλά αυτή είναι η αγαπημένη μου. Είναι …
Πίτες με κουνουπίδι νόστιμες και εύκολες στην παρασκευή τους. Δοκιμάστε τις και θα τις αγαπήσετε!
Οι γλυκοπατάτες όταν μπουν στο φούρνο και ξεροψηθούν έχουν την ιδιότητα να γίνονται ακόμα πιο νόστιμες και περισσότερο γλυκές, αφού …
Είναι η γνωστή μας πατατοσαλάτα στη γαλλική της εκδοχή.
Πρόκειται για ένα χορταστικό και συνάμα φίνο πιάτο με πλήρη ισορροπία γεύσεων. Η κρεμώδης γλύκα του καπνιστού σολομού αντισταθμίζεται από …
Λοιπόν σας το κάνω εικόνα: Μετά τις γιορτές (που έχουμε φάει του σκασμού) επιστρέφουμε αργά από τη δουλειά! Περνάμε από …
Ένα burger γεμάτο μυστήριο. Ένα burger ιδιαίτερο, πολύχρωμο, νόστιμο. Γι’αυτό το Burger θα φτιάξεις τα πάντα μόνος σου, από τον …
Για το ριζότο θαλασσινών χρησιμοποιούμε ζωμό ψαριού με λαχανικά, κρεμμύδι αλλά και πράσο που δίνει γλύκα, ένα-δύο πρέζες κρόκο Κοζάνης …
Νόστιμα, μαλακά Ribs χοιρινού τα οποία αρωματίζουμε με μια ξερή μαρινάδα και ψήνουμε τόσο ώστε να παραμείνουν ζουμερά. Τα βουτάμε …