Ριζότο με θαλασσινά (ή γαρίδες)
Για το ριζότο θαλασσινών χρησιμοποιούμε ζωμό ψαριού με λαχανικά, κρεμμύδι αλλά και πράσο που δίνει γλύκα, ένα-δύο πρέζες κρόκο Κοζάνης …
Για το ριζότο θαλασσινών χρησιμοποιούμε ζωμό ψαριού με λαχανικά, κρεμμύδι αλλά και πράσο που δίνει γλύκα, ένα-δύο πρέζες κρόκο Κοζάνης …
1 ΦΥΛΛΟ ΚΟΥΡΟΥ 150 ΓΡ. ΜΟΡΤΑΔΕΛΑ FERRANO IFANTIS 1 ΠΡΑΣΟ 4 Κ.Σ. ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 20 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ 1 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK …
1 καρότο ½ πράσο 1 πατάτα 2 σπαράγγια 1 κρεμμύδι φρέσκο 1 κολοκύθι 1 κ.σ. βούτυρο Lurpak Χυμό από ½ …
Η κλασική αυτή πατατόσουπα, διακρίνεται για την ευχάριστη γεύση της και την ευκολία παρασκευής της. Μπορούμε να την απολαύσουμε ζεστή, …
8 κρουασάν βουτύρου «αφράτα» της alfa, ψημένα 250 γρ. ψιλές βρασμένες γαρίδες 1 πράσο ψιλοκομμένο 3 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 …
υλικά 1 φύλλο σφολιάτας 1 κουταλιά βούτυρο 2-3 πράσα ψιλοκομμένα 200γρ γιαούρτι 2% 150γρ ταλαγάνι τριμμένο 2 αυγά 2-3 κουταλιές …
Πως μου αρέσουν τα φαγητά με όλα αυτά τα φρέσκα καλοκαιρινά λαχανικά! Το φαγητό μας σήμερα είναι εύκολο, γρήγορο και …
500 γρ. ριγκατόνι ή φαρφάλες 1/4 φλ. ελαιόλαδο 3 χρωματιστές πιπεριές 2 μελιτζάνες 2 κολοκυθάκια 1 φλ. κεφαλοτύρι ή κεφαλογραβιέρα …
Ο πουρές είναι ιδανικό συνοδευτικό για όλα τα είδη κρέατος και ψαριού. Σήμερα σας προτείνουμε την χειμερινή εκδοχή του πουρέ …
Από τον Chef Γκίκα Ξενάκη Hμέρα προβολής 19/12/13 ΥΛΙΚΑ 800 γρ. κόκκινη γλυκοπατάτα 300 γρ. ζωμό λαχανικών Knorr Σπιτικός 300 …
Το έχω ξαναπεί ότι λατρεύω τις μακαρονάδες ε; Κάθε φορά που θα γράφω για ζυμαρικά θα το λέω ξανά και …
Υλικά συνταγής ½ καρπούζι (μεγάλο) 1 πράσο κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες 1 ματσάκι σχοινόπρασο ψιλοκομμένο 100γρ. φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος …
Υλικά 5 αυγά 4 πράσα 2 κουταλιές βούτυρο 2 κουταλιές ελαιόλαδο 150 γρ κατσικίσιο τυρί αλάτι πιπέρι φρέσκο θυμάρι σχοινόπρασο…
…η πράσινη φριτάτα…
Στη συνταγή ο συνδυασμός τους με το πορτοκάλι αναδεικνύει τη λεπτή γεύση τους, το τζίντζερ τους προσδίδει σπιρτάδα και ένταση …
Οταν ακουσετε να μιλανε για potage Parmentier ή σουπα παρμεντιέ, δεν αναφερονται σε καποιο εξωτικο γκουρμε πιατο! Ειναι απλα μια …
Τρίβουμε μπόλικο πιπέρι και συνοδεύουμε με φρυγανισμένο ψωμί με καλαθάκι Λήμνου.
Πως μια πατατόσουπα μπορεί να γίνει υπερπαραγωγή με ονειρεμένη γεύση; Μα, με την συνταγή αυτή φυσικά! Δοκιμάστε την!…
Από την Chef Έλενα Μπαρμπέα…