Μοσχαράκι κατσαρόλας με πουρέ καπνιστής μελιτζάνας
1 κιλό περίπου μοσχαράκι ελιά ή σπάλα κομμένο σε μικρά ομοιόμορφα κομμάτια. 1 μεγάλο κρεμμύδι λευκό (κομμένο σε μικρά καρέ). 2 …
1 κιλό περίπου μοσχαράκι ελιά ή σπάλα κομμένο σε μικρά ομοιόμορφα κομμάτια. 1 μεγάλο κρεμμύδι λευκό (κομμένο σε μικρά καρέ). 2 …
Αυτό το υπέροχο κριθαρότο μυρίζει «καλοκαίρι»! Φαγητά σαν αυτό σε γεμίζουν λαχτάρα για βουτιές σε καταγάλανες θάλασσες και μια δροσερή …
Το πιάτο αυτό είναι ένα αρωματικό ζελέ από φρέσκιες τομάτες, γεμισμένο με αυγό βραστό και γαρνιρισμένο με πάστα αντζούγιας και …
Είναι μια από τις πιο αγαπημένες μου έθνικ συνταγές. Πρόκειται για ένα απλό και εύκολο πιάτο. Επιπλέον, είναι πολύ υγιεινό. …
Η Σάλτσα Μπολονέζ είναι ένα ραγού -κατά την ιταλική εκδοχή του- αργομαγειρεμένο , η οποία γίνεται με κομματάκια κρέατος ή …
Μακαρόνια με κιμά νησίτισιμα! Είναι πεντανόστιμά και υγιεινά! Υλικά 400 γρ. κιμά σόγιας Fytro 1/3 φλ. ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια …
Διάλεξα να φτιάξω το πλέον κλασσικό πιάτο της Λουιζιάνας, απλό, πεντανόστιμο και σίγουρα χορταστικό. Όλα τα εδέσματα που είχαμε στο …
Βασική συνταγή για σκούρο ζωμό βοδινού. Τον χρησιμοποιούμε για να ενισχύσουμε την γεύση σε μαγειρευτά, σάλτσες, σούπες αλλά και σαν …
Υλικά 1 ποτήρι νερού και λίγο παραπάνω φασόλια ψιλά 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες 1 φινόκιο σε κύβους …
Μία πολύ καλή συνταγή!!! Μία συνταγή ιδιαίτερη, όπου τα ζυμαρικά, σουρωμένα “al dente”, σερβίρονται με νόστιμα mini κεφτεδάκια, μέσα σε …