Γεμιστό Χοιρινό Κατσαρόλας με Ωριμασμένη Γραβιέρα και Ξερά Φρούτα
Το χοιρινό είναι παράδοση για την Ελληνική κουζίνα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη σερβίρεται με κάθε πιθανό τρόπο στο …
Το χοιρινό είναι παράδοση για την Ελληνική κουζίνα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη σερβίρεται με κάθε πιθανό τρόπο στο …
1 κοτόπουλο ΚΑΤΣΙΓΑΡΑΚΗΣ ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι Για το ζωμό λαιμός και φτερούγες κοτόπουλου ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο στα 4 …
1 κοτόπουλο ΚΑΤΣΙΓΑΡΑΚΗΣ ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι Για το ζωμό λαιμός και φτερούγες κοτόπουλου ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο στα 4 …
4 φέτες Arla Aυθεντικό Δανέζικο Κεφαλοτύρι (120 γρ. η μία) 3 αβγά 10 φέτες του τοστ 150 γρ. φουντούκια ανάλατα …
1 ενιαίο κομμάτι κόντρα μοσχαρίσιο γύρω στο κιλό 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 1/2 κρεμμύδι 150 γρ. γραβιέρα Αμφιλοχίας …
Υλικά 800 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος (προτιμότερο από σπάλα) 4 φέτες ψωμιού (μόνο η ψίχα) 3 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες 2 φλιτζ. …
(*) Mπορούμε να χρησιμοποιήσουμε 2 κουταλιές μαλακό βούτυρο με φρέσκα μυρωδικά της αρεσκείας μας, π.χ. μαϊντανό, θυμάρι, δεντρολίβανο ή ξύσμα …
Είναι πολύ μερακλίδικη συνταγή της Αργυρώς με πολύ μικρές διαφοροποιήσεις που έκανα εγώ. Σηκώνει μπόλικο κρασάκι!
Υλικά 150 γρ. μανούρι 150 γρ. κατίκι 100 γρ. τυρί κρέμα 150 γρ. ξερά σύκα 2 ποτήρια μαυροδάφνη 1 ποτήρια …
Τα λόγια είναι περιττά μπροστά σε ένα πιάτο μουσακά! Τα περισσότερα ελληνικά σπίτια μαγειρεύουν μουσακά τουλάχιστον μια φορά το χρόνο …
Κόκορας μεθυσμένος με μαυροδάφνη στη γάστρα με σπιτικές χειροποίητες χυλοπίτες.
Μεγάλοι κεφτέδες με πλιγούρι και τριμμένο καρύδι, γεμισμένοι με γραβιέρα, στιφάδο με μικρά κρεμμυδάκια μανιτάρια και σπιτική σάλτσα στη γάστρα.