Μπάμιες στο φούρνο με πατάτες και τόφου
Συνήθως τις μπάμιες τις φτιάχνουμε στην κατσαρόλα. Αν θέλουμε όμως ένα διαφορετικό πιάτο, με ακόμα πιο ενδιαφέρουσα γεύση και όψη, …
Συνήθως τις μπάμιες τις φτιάχνουμε στην κατσαρόλα. Αν θέλουμε όμως ένα διαφορετικό πιάτο, με ακόμα πιο ενδιαφέρουσα γεύση και όψη, …
Για τους λάτρεις των εξωτικών γεύσεων.
Υλικά που θα χρειαστείς 500 γρμ. μακαρόνι για παστίτσιο ή πένες (βρασμένα για 9 λεπτά) 2 κρεμμύδια ξερά (καθαρισμένα, περασμένα …
Η γλυκοπατάτα, πολλές φορές μας αποκαλύπτεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα από την κοινή πατάτα. Σ’ αυτό το stir fry συνδυάζεται με …
Όταν ο κήπος σου δίνει κολοκύθια, κάτι πρέπει να τα κάνεις! Τα αξιοποίησα λοιπόν σε μια τάρτα-όνειρο, νηστίσιμη μάλιστα, που …
Σήμερα θα σας παρουσιάσω έναν εναλλακτικό τρόπο για να εντάξετε το σπανάκι στη διατροφή σας. Πέραν από τις γνωστές σπανακοπαρασκευές …
Hambāgu (στα ιαπωνικά: ハンバーグ) είναι ίσως το πιο δημοφιλές ορεκτικό σε ένα γρήγορο, νεανικό γεύμα στην Ιαπωνία. Hambāgu είναι μία …
400 γρ. ασιατικό μακρύκοκκο ρύζι, π.χ. ρύζι γιασεμιού 500 γρ. σφιχτό τόφου 15 ml. σκουρόχρωμη σάλτσα σόγιας 3 κόκκινες και …
Υλικά 500 γρ. σόμπα νουντλ (από αλεύρι σίκαλης) ή άλλο ασιατικό είδος ζυμαρικού, π.χ. ραμέν 2-4 κουταλιές φυστικέλαιο 1 κρεμμύδι …
Υλικά:Για το φύλλο:3/4 νεροπότηρου νερό1/4 νεροπότηρου ελαιόλαδο1/4 κουταλάκι γλυκού μαγειρική σόδα1 κουταλάκι γλυκού αλάτιαλεύρι όσο πάρειΓια την γέμιση:7-8 μέτρια κολοκυθάκια1 …