Τούρτα αμυγδάλου
Υλικά Για το παντεσπάνι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 200 γρ κοσκινισμένο Αυγά 4 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου Ζάχαρη 250 γραμ Μπέικιν πάουντερ …
Υλικά Για το παντεσπάνι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 200 γρ κοσκινισμένο Αυγά 4 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου Ζάχαρη 250 γραμ Μπέικιν πάουντερ …
Έβαλα το νόμισμα της Βασιλόπιτας σε ένα υπέροχο γλύκισμα!
Για τη βάση 60 γρ. Λευκό αμύγδαλο 70 γρ. Φιστίκι Αιγίνης 50 γρ. Άχνη 70 κουβερτούρα 50 κρέμα γάλακτος 10 …
Υλικά: για τη βάση: μισό πακ. Φύλλο κανταΐφι , 150 γρ βούτυρο λιωμένο , 1 φλιτζ. φιστίκια Αίγινας η καρύδια …
Σιροπιαστό κανταΐφι με κρέμα ! Για το καταϊφι : 400 γρ. φύλλο κανταϊφι, 150 γρ. λιωμένο βούτυρο ή βιτάμ, 100 …
500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. Flora soft με βούτυρο 2 φλιτζ. ζάχαρη 4 αυγά 250 ml …
Βασιλόπιτα με ξηρούς καρπούς, αρωματισμένη με πορτοκάλι και ρούμι, γεμιστή με σοκολάτα-καραμέλα, σύκα, και καρύδια. Δεν τελειώσαμε!!, και με επικάλυψη… …
Ένα υπέροχο διαχρονικό γλυκό, εδώ και σε μικρά κεκάκια. Ζύμη 20 γρ μαγια νωπη η δυο φακελακια ξηρη 1/4 κουπας …
Cheesecake γεμιστό, και με επικάλυψη σάλτσα βύσσινου. Μία ανεπανάληπτη υπέροχη, μοναδική συνταγή. Η συνταγή είναι δικιά μου, αποκλειστικά για το …
600 γρ. κρέμα γάλακτος 100 γρ. γάλα 60 γρ. ζάχαρη Ξύσμα από ½ πορτοκάλι 2 ζελατίνες 140 γρ. κουβερτούρα σοκολάτας …
Η πιο αγαπημένη γεύση παγωτού των παιδικών μας χρόνων… Παγωτό φυστίκι! Ακολουθείστε τη συνταγή και απολαύστε το!
Έψαχνα πολύ καιρό να βρω μια συνταγή για τελειο εκμέκ καταίφι, μέχρι που στο chef στον αέρα παρουσιάστηκε η παρακάτω …