Κανταίφια σπέσιαλ !!!
Υλικά 500 γρ Καντάιφι,300 γρ λιωμένο βούτυρο αγελαδινό,250 γρ ανάμικτα καρυδι-αμυγδαλα-1 κ γ κανέλα μισό κ.γ.γαρίφαλο,2 κ.σ φρυγανιά τριμμένη!
Υλικά 500 γρ Καντάιφι,300 γρ λιωμένο βούτυρο αγελαδινό,250 γρ ανάμικτα καρυδι-αμυγδαλα-1 κ γ κανέλα μισό κ.γ.γαρίφαλο,2 κ.σ φρυγανιά τριμμένη!
Ένα σνίτσελ όλο γλύκα και ζουμερή νοστιμιά!!!Πως φτιάχνουμε τα σνίτσελ μας.Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ.Σ’ένα βαθύ πιάτο χτυπάμε το αυγό και βουτάμε …
Η πίτα του βοσκού (γνωστή κι ως shepherd’s pie) είναι ένα θεσπέσιο οικογενειακό φαγητό που περιλαμβάνει λαχανικά με κοκκινιστό κιμά …
Οι δρόμοι μας γυρίζουν πια στην “βάση” μας! Πιάνω σιγά-σιγά και πάλι τις δράσεις στην κουζίνα και μπαίνω στην λογική …
Ενα πραγματικα υπεροχο,θεικο σε γευση υγρο κεικ σοκολατας με φραουλες και χωρις αλευρι. Θα σας αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις απο …
Η απολυτη θεικη σοκολατενια αμαρτια που θα σας ξετρελανει!!! Δοκιμαστε και απολαυστε την καθε μπουκια!!!
2μισυ κούπες αλεύρι 1 κοφτό κουταλάκι αλάτι 1 βιτάμ ή βούτυρο αγελάδος σε θερμοκρασία δωματίου μια κούπα τριμμένα καρύδια μια …
Υλικά (για 4 άτομα) : 750γρ. κιμά 3 μικρές φρυγανιές 2 μέτρια κρεμμύδια 1 αυγό ½ φ.κ. λάδι και λάδι …
Μια σιροπιασμένη καρυδόπιτα που θα καλύψουμε με γκανάς σοκολάτας και θα συνοδέψουμε με παγωτό (αν ζεστάνει επιτέλους ο καιρός! …
Φτιάχνουμε υπέροχη σπιτική καρυδόπιτα ακολουθώντας βήμα-βήμα την παρακάτω σπιτική συνταγή. Υλικά: Για τη ζύμη: 250 γρ βούτυρο αγελάδος (σε θερμοκρασία …
Αυτή η γέμιση αρέσει πολύ στα παιδιά μου. Κάθε χρόνο τη φτιάχνω και δε βαριούνται να την τρώνε ακόμη και …
1/2 κιλό φύλλο Βηρυτού 200 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο βουβαλίσιο ή αγελαδινό λιωμένο 300 γραμμάρια αλεσμένη καρυδόψιχα 100 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά …
Μπακλαβάς σουρωτός με καρύδια Υλικά 1 πακέτο φύλλο κρούστας ή Βηρυτού 250 γρ. βούτυρο αγελαδινό λιωμένο 1 φλ. κοπανισμένο καρύδι …
Κάθε χρόνο στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς απαραιτήτως θα φτιάξω κάποιο σιροπιαστό.Πέρσι έφτιαξα κανταΐφι στο οποίο θέλοντας να …
Καθώς πλησιάζουμε σιγά σιγά στις γιορτές, οι γλυκιές συνταγές του laboratorio θα είναι και αυτές μέσα στο γιορτινό, χριστουγεννιάτικο πνεύμα! …
…ο μπακλαβάς που έκανα φέτος, ήταν τόσο νόστιμος που έφαγα ΚΑΙ εγώ! Η ποσότητα στη συνταγή της μάνας μου είναι …
Κι εκεί που την Κυριακή που μας πέρασε έριχνε “καρέκλες και τραπέζια” από βροχή, να σου η ιδέα! “Βρε, δεν …