Κρέας κατσαρόλας για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας. Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε. Στο ίδιο …
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας. Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε. Στο ίδιο …
Υλικά: 1 κιλό χοιρινό μπούτι ελαιόλαδο 5 κλων Πράσα σε ροδέλες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο σε ροδέλες 3 πατάτες …
Έψαχνα σε μία γιορτή να κάνω μία διαφορετική συνταγή με χοιρινό, κάπου σε ένα site βρήκα μία παρεμφερή συνταγή και …
Κλασσικό μαμαδίστικο λεμονάτο #κατσαρόλας..!!…
Ενα χειμωνιατικο,πεντανοστιμο φαγητο για ολη την οικογενεια και οχι μονο…
Νοστιμότατο χοιρινό πιάτο που το συνοδεύεται με ότι σας αρέσει,πατάτες τηγανιτές,πουρέ πατάτας.πιλάφι,ζυμαρικά. Είναι ένα γκιούλμπασι χωρίς μοσχάρι και αρνί…μόνο με …
Παραδοσιακο, μαμαδιστικο, χειμωνιατικο,πεντανοστιμο φαγητο..ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ιδανικο και για το γιορτινο μας τραπεζι….
Μια πολυ γευστικη συνταγη με πολλά αρώματα.. Την λάτρεψα!!!…
Γλυκοξινες μπουκιτσες χοιρινου με φετες ανανα για ιδιαιτερους εξιταρισμενους ουρανισκους. Οσοι αγαπουν τις γλυκοξινες γευσεις αυτο το πιατο θα το …
Το φρικασέ με χοιρινό είναι μία παραδοσιακή συνταγή και πολύ αγαπημένη. Πιο δημοφιλείς είναι οι συνταγές για φρικασέ με αντίδια …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μπούτι χοιρινό κομμένο σε μερίδες 1 πράσο (μόνο το άσπρο μέρος) ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι λιωμένο ή …
Αυτή η συνταγή είναι πολύ επιτυχημένη. Έχω ξαναφτιάξει σχεδόν την ίδια με κάποιες βασικές διαφορές στα υλικά και στη διαδικασία. …
Υλικά συνταγής 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. αλάτι χοντρό [αυξομειώστε τη ποσότητα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας] …
Γλυκοξινες μπουκιτσες χοιρινου με φετες ανανα για ιδιαιτερους εξιταρισμενους ουρανισκους. Οσοι αγαπουν τις γλυκοξινες γευσεις αυτο το πιατο θα το …
800 γρ. χοιρινό μπούτι κομμένο σε μενταγιόν Άσπρο & μαύρο σουσάμι Για τη σάλτσα 250 ml. Ζωμό κοτόπουλου 30 γρ. …
Το Κυριακάτικο τραπέζι αυτής της εβδομάδας το χοιρινό θα έχει την τιμητική του. Το σερβίρουμε με μια πεντανόστιμη σάλτσα μανιταριών …
Ψητό χοιρινό με γλυκόξινη σάλτσα.
Συνταγή με κλασικά υλικά που έχουμε σε κάθε κουζίνα, μαγειρεμένα με τρόπο ελαφρώς διαφορετικό, καθώς συνδυάζουμε κρέας με γλυκιές γεύσεις, …
Ένας συγκλονιστικός τρόπος μαγειρέματος του χοιρινού. Ζουμερό, με έντονη τη γεύση πορτοκαλιού, είναι ιδανικό για το χριστουγενιάτικο τραπέζι ως κυρίως …
Υλικά για 2 άτομα: 400 γρ. χοιρινό μπούτι σε κομμάτια 1 κολοκάσι 500 γρ. 2 μέτριες πατάτες 3-4 σέλερυ ή …