Κρέας κατσαρόλας για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας. Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε. Στο ίδιο …
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας. Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε. Στο ίδιο …
Πιάτο απολαυστικό και ιδιαίτερο. Ιδανικό για ένα γιορτινό τραπέζι και όχι μόνο. Μελωμένο τρυφερό κρέας τυλιγμένο με μπέϊκον που θα …
Αυτή η συνταγή είναι πολύ επιτυχημένη. Έχω ξαναφτιάξει σχεδόν την ίδια με κάποιες βασικές διαφορές στα υλικά και στη διαδικασία. …
Ψητό χοιρινό με γλυκόξινη σάλτσα.
Πιάτο απολαυστικό και ιδιαίτερο. Ιδανικό για ένα γιορτινό τραπέζι και όχι μόνο. Μελωμένο τρυφερό κρέας τυλιγμένο με μπέϊκον που θα …
Το κρέας με τα κυδώνια, φαγητό της πολίτικης κουζίνας το οποίο ονομάζεται και «Κυδωνάτο».Τα αρωματικά και νόστιμα κυδώνια της εποχής …
Πρόκειται για παραδοσιακή γιορτινή συνταγή. Συνήθως τη φτιάχνουν οι νοικοκυρές το Δεκαπενταύγουστο ή σε μεγάλες γιορτές. Η λέξη ρόστο έχει …
Για να μην σπάμε και πολύ το κεφάλι μας πώς να μαγειρέψουμε με διαφορετικό τρόπο το χοιρινό κρέας πάμε να …
Το Κυριακάτικο τραπέζι γεμίζει χρώματα και αρώματα από ένα νόστιμο χοιρινό με κολοκυθάκια στο φούρνο.Υλικά1 κιλό χοιρινό μπούτι κομμένο σε …
1 ½ κιλό χοιρινό μπούτι 2 κιλά πράσα 100 γρ. τραχανά ξινό 1/2 κούπα κόκκινο κρασί 2 ώριμες ντομάτες 1 …
Για να μην σπάμε και πολύ το κεφάλι μας πώς να μαγειρέψουμε με διαφορετικό τρόπο το χοιρινό κρέας πάμε να …
Μπουκίτσες χοιρινού κοκκινιστές,ελαφρώς μεθυσμένες με κόκκινο κρασάκι οι οποίες θα συνοδέψουν υπέροχα τα μακαρόνια σας, ρύζι και γιατί όχι και …
Υλικά 1.5 kg χοιρινό μπούτι (να το ζητήσετε σε φέτες και μετά να το κόψετε εσείς σε μικρές λωρίδες) 2 …
Υλικά Για το ρολό ζητάμε από τον κρεοπώλη να ετοιμάσει 2 kg. Από χοιρινό μπούτι σε ρολό με δίχτυ και …
Ένα χειμωνιάτικο φαγάκι, όπως το έκανε η γιαγιά μου.
Το γιορτινό χοιρινό που σας προτείνουμε σήμερα δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό και βγάζει αρκετές μερίδες. Γίνεται πολύ νόστιμο, καθώς μαρινάρεται …