ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ BADAMI (चिकन बादामी)
shogunkitchen.blogspot.com
Κοτόπουλο, μαγειρεμένο σε μια πλούσια σάλτσα με γιαούρτι, αμύγδαλο και φιστίκια Αιγίνης, αρωματισμένο με γκαράμ μασάλα (το γνωστό ινδικό μείγμα …
Κοτόπουλο, μαγειρεμένο σε μια πλούσια σάλτσα με γιαούρτι, αμύγδαλο και φιστίκια Αιγίνης, αρωματισμένο με γκαράμ μασάλα (το γνωστό ινδικό μείγμα …
Ο συνδυασμός της πατάτας και του αρακά είναι πολύ συνηθισμένος στην ελληνική κουζίνα. Μαγειρεύονται μαζί και σε γιαχνί και σε …
Πρασινάδα (saag) σημαίνει παραδοσιακά το σπανάκι, που αποτελεί τη συνη-θισμένη επιλογή για να συνδυαστεί με το κοτόπουλο, αν και άλλα …
Και ξανά ινδική συνταγή! Έχουμε φτιάξει τόσες και τόσες ινδικές συνταγές, αλλά το πασίγνωστο και διαδεδομένο “Butter chicken” (όπως θα …