ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ BADAMI (चिकन बादामी)
Κοτόπουλο, μαγειρεμένο σε μια πλούσια σάλτσα με γιαούρτι, αμύγδαλο και φιστίκια Αιγίνης, αρωματισμένο με γκαράμ μασάλα (το γνωστό ινδικό μείγμα …
Κοτόπουλο, μαγειρεμένο σε μια πλούσια σάλτσα με γιαούρτι, αμύγδαλο και φιστίκια Αιγίνης, αρωματισμένο με γκαράμ μασάλα (το γνωστό ινδικό μείγμα …
Η έμπνευση γιά τη σημερινή συνταγή έρχεται και πάλι από την ιταλική κουζίνα. Η σημερινή συνταγή όμως είναι ιδιαίτερα πλούσια …
Ο συνδυασμός της πατάτας και του αρακά είναι πολύ συνηθισμένος στην ελληνική κουζίνα. Μαγειρεύονται μαζί και σε γιαχνί και σε …
Για κάποιον ο οποίος ασχολείται με τη μαγειρική και του αρέσει να πειραματίζεται, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να …
Το Μurgh Μakhani είναι ένα παραδοσιακό, και ίσως το πιο γνωστό, ινδικό πιάτο κοτόπουλου, με πολλά μπαχαρικά και κρεμώδη σάλτσα …
Ενα από τα πιο γνωστά ινδικά πιάτα είναι το κοτόπουλο tikka masala, που ουσιαστικά σημαίνει κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια με …
Γευστικότατο γιορτινό πιάτο, με πολύ ωραία εμφανιση. Εχει και το πλεονέκτημα οτι παρασκευάζεται εύκολα και γρήγορα. Τα πορτσίνι κάνουν την …
Πρασινάδα (saag) σημαίνει παραδοσιακά το σπανάκι, που αποτελεί τη συνη-θισμένη επιλογή για να συνδυαστεί με το κοτόπουλο, αν και άλλα …
1 φλ. ή 200γρ. κρεμμύδια τεμαχισμένα 1 κουταλιά φρέσκο τζίντζερ τριμμένο 2 σκελίδες σκόρδο 45 γρ. ή 3 κουταλιές ελαιόλαδο …
Ινδικής κουζίνας μέρος 2ο σήμερα, με τη δεύτερη χορτοφαγική συνταγή κατευθείαν από το Πουντζάμπ, όπως είχαμε υποσχεθεί! Τα υλικά που …
…μας έκανε τη χάρη να μοιραστεί την παραδοσιακή χορτοφαγική μαγειρική της γενέτειράς με δύο αυθεντικές συνταγές τις οποίες θα παρουσιάσουμε …
Ένα εύκολο φαγητό που φτιάχνεται σε λιγότερη από μισή ώρα. Αντί να παραγγείλετε σε ταχυφαγείο το βράδυ, γιατί δεν τρώτε …
Και ξανά ινδική συνταγή! Έχουμε φτιάξει τόσες και τόσες ινδικές συνταγές, αλλά το πασίγνωστο και διαδεδομένο “Butter chicken” (όπως θα …
Αγαπημενο φαγακι το κριθαρακι με κρεας -αλλα και χωρις!-, μας αρεσει να ειναι και ζουμερο, το μονο κακο του ειναι …