ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ BADAMI (चिकन बादामी)
Κοτόπουλο, μαγειρεμένο σε μια πλούσια σάλτσα με γιαούρτι, αμύγδαλο και φιστίκια Αιγίνης, αρωματισμένο με γκαράμ μασάλα (το γνωστό ινδικό μείγμα …
Κοτόπουλο, μαγειρεμένο σε μια πλούσια σάλτσα με γιαούρτι, αμύγδαλο και φιστίκια Αιγίνης, αρωματισμένο με γκαράμ μασάλα (το γνωστό ινδικό μείγμα …
Ο συνδυασμός της πατάτας και του αρακά είναι πολύ συνηθισμένος στην ελληνική κουζίνα. Μαγειρεύονται μαζί και σε γιαχνί και σε …
Το κοτόπουλο Tikka Masala , είναι πιάτο χαρακτηριστικό της Ινδικής κουζίνας. Κλασικό, εξαιρετικής νοστιμιάς που απευθύνεται στους λάτρεις της έθνικ …
Η παρακάτω συνταγή, έδωσε ένα από τα νοστιμότερα φαγητά που έχω φάει. Σας γράφω τις ποσότητες που έλεγε, αλλά εγώ …
Αν και αρχικά τρόμαξα με όλα τα υλικά που είδα, τελικά η εκτέλεση δεν ήταν τόσο δύσκολη! Είναι ένα υπέροχο …
Ο όρος biryani στην ινδική κουζίνα περιγράφει ένα πιάτο που περιλαμβάνει ρύζι το οποίο έχει μαγειρευτεί μόνο του με μπαχαρικά …
Πρασινάδα (saag) σημαίνει παραδοσιακά το σπανάκι, που αποτελεί τη συνη-θισμένη επιλογή για να συνδυαστεί με το κοτόπουλο, αν και άλλα …
Και ξανά ινδική συνταγή! Έχουμε φτιάξει τόσες και τόσες ινδικές συνταγές, αλλά το πασίγνωστο και διαδεδομένο “Butter chicken” (όπως θα …
Μια συνταγή απίθανη από την Ινδονησία!