Διπλή Πανακότα Παρλιάρου
Αν είσαι λάτρης του διάσημου ιταλικού γλυκού, αυτή η διπλή πανακότα με δύο στρώσεις και λαχταριστό κραμπλ σοκολάτας θα σε …
Αν είσαι λάτρης του διάσημου ιταλικού γλυκού, αυτή η διπλή πανακότα με δύο στρώσεις και λαχταριστό κραμπλ σοκολάτας θα σε …
Μια πλούσια σε γεύση εκδοχή του brownie, με την ιδιαίτερη, καπνιστή και κάπως καραμελένια νοστιμιά που θα του προσδώσουν τα …
Αντι να το κανουμε ρολο που ειναι συνήθες, του δινουμε σχήμα τούρτας. Εγώ ως επιπλέον πρόσθεσα απο πάνω γκανάζ σοκολατας, …
Μοντέρνα έκδοση της σεράνο που έτρωγα όταν ήμουν μικρή από τον Στέλιο Παρλιάρο με μερικές δικές μου αλλαγές!
Μετά το χρυσό άγγιγμα του Μίδα, σειρά έχει το σοκολατένιο άγγιγμα του Παρλιάρου. Έτσι λοιπόν, τι άλλο θα μπορούσε να …
Υλικά Μακαρόν 175 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη 75 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική 75 γρ. ζάχαρη άχνη + επιπλέον …
Υλικά 200 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 500 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 250 γρ. νερό 20 …
Πρόκειται για συνταγή του Σ. Παρλιάρου.
ΥλικάΣαβουαγιάρ 4 ασπράδια αυγών 4 κρόκοι αυγών 80 γρ. ζάχαρη 40 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 20 γρ. κακάο …
Για το παντεσπάνι 200 γρ. ζάχαρη 4 αυγά 180 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + επιπλέον για το ταψί …
Υλικά Βάση 125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γρ. κακάο 5 αυγά 125 γρ. ζάχαρη Γκανάς 700 γρ. …
Υλικά Γέμιση 500 γρ. κουβερτούρα περίπου 70% κακάο 275 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 40 γρ. Cointreau 1 πορτοκάλι , …
Ο μετρ της ζαχαροπλαστικής Στέλιος Παρλιάρος μας προτείνει μια καλοκαιρινή εκδοχή του αγαπημένου κέικ σοκολάτας. Αντί για την κλασική του …
Για το παντεσπάνι: 125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 20 γρ. κακάο 5 αυγά 125 γρ. ζάχαρη Για το …
Γιατί να την αγοράσουμε αφού μπορούμε να τη φτιάξουμε πανεύκολα με τα χεράκια μας; Αν κάνατε ήδη την εξαιρετική μερέντα …
Υλικά Κρέμα σοκολάτας 300 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 300 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη 300 γρ. μασκαρπόνε Λευκή κρέμα …
Υλικά Ζύμη 80 γρ. βούτυρο αγελάδας 65 γρ. άχνη ζάχαρη 1 αυγό 175 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 40 γρ. κακάο Γέμιση …
Υλικά Βάση 120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γρ. κακάο 5 αυγά 125 γρ. ζάχαρη Σιρόπι 300 γρ. νερό 200 γρ. ζάχαρη …
Υλικά 170 γρ. ζάχαρη άχνη 50 γρ. κακάο 330 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου 2 αυγά 550 γρ. αλεύρι …
Υλικά Βάση 60 γρ. βούτυρο αγελάδας 120 γρ. μπισκότα digestive Κρέμα 150 γρ. κουβερτούρα περίπου 70% κακάο 30 γρ. βούτυρο …