Μουσακάς της Μαρίας
Εύκολος μουσακάς με παραδοσιακά υλικά
Εύκολος μουσακάς με παραδοσιακά υλικά
Υλικά της συνταγής μας Μπεσαμέλ 1250 γάλα 140 γρ. κoρν φλάουρ 2 αυγά 1 κ.σ. βούτυρο αγελαδινό 1 πρέζα μοσχοκάρυδο …
2 φλ. τριμμένο κεφαλοτύρι (κρατάμε 3-4 κουταλιές για την κρούστα) 4 αβγά 2 φλ. γάλα 1 φλ. γιαούρτι λίγο μοσχοκάρυδο …
Μια γεύση που φέρνει αναμνήσεις σε όλους μας ή σχεδόν! Μια γεύση που είναι χαραγμένη ανεξίτηλα στο ελληνικό DNA αλλά …
Οι αγκινάρες όπως και να μαγειρευτούν είναι πολύ νόστιμες και υγιεινές. Αν τις αγαπάτε φτιάξτε αυτόν τον μουσακά και θα …
Μουσακάς πλούσιος και νόστιμος με ψητές ξεφλουδισμένες μελιτζάνες χωρίς πολλά λάδια και πικρίλα.
Την προέλευση του Μουσακά διεκδικούν πολλές χώρες της Μέσης Ανατολής , χωρίς να υπάρχει σαφής τεκμηρίωση στη βιβλιογραφία . Άλλοι …
Ένα απόλυτο καλοκαιρινό φαγητό, αγαπημένο από πολλούς, που δεν λείπει από κανένα ελληνικό εστιατόριο και σπίτι, είναι ο μουσακάς. Για …
Αυτός ο μουσακάς καθιερώθηκε για τραπέζια και μπουφέ μετά από πολλές δοκιμές με διάφορες συνταγές. Είναι λίγο μπελαλίδικος αλλά πιστέψτε …
Ένας μουσακάς εύκολος και πεντανόστιμος. Υλικά 2 κιλά μελιτζάνες. 1 κιλό κολοκυθάκια μέτρια. 1/2 κιλό κιμά. 1/2 ποτηράκι κρασιού …
Yλικα μελιτζάνες πατάτες κιμά μισό κιλό 2 κ σούπας πελτέ αλάτι πιπέρι 2 κρεμμύδια τριμμένα στό τρίφτη λάδι λίγη φέτα …