Το πρασόρυζο είναι για τους περισσότερους ένα από τα πλέον ταπεινά φαγητά της ελληνικής κουζίνας, αλλά για μένα είναι ένα …
Συνταγές για πρασόρυζο με ελαιόλαδο, πιπέρι και πράσα
-
-
-
Εύκολο, παραδοσιακό Πρασόρυζο! Ένα απλό, παραδοσιακό, νόστιμο πιάτο: Πρασόρυζο! Το πιάτο αυτό είναι από τα πιο δημοφιλή χορτοφαγικά πιάτα της Ελληνικής …
-
Αν σας αρέσει να “πειράζετε” τις παραδοσιακές συνταγές της ελληνικής κουζίνας, σας δίνω μια ιδέα για ένα διαφορετικό πρασόρυζο. Εύκολο, …
-
Τα χειμωνιάτικα πράσα (κι όχι, δεν υπάρχουν καλοκαιρινά), με την γλυκιά κι ελαφρώς πικάντικη γεύση και το άρωμα που φέρνει …
-
Συνήθως οι παραδοσιακές συνταγές είναι οι καλύτερες. Ειδικά όταν γίνονται με μεράκι, τότε το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Και πόσο καλύτερα …
-
-
Πρασόρυζο : κεντανές με κερεβίζι και …ρύζι! Νόστιμο, παραδοσιακό, χορταστικό! Ο συνδυασμός του ρυζιού με διάφορα λαχανικά ή όσπρια είναι …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Ένα διαφορετικό «πρασόρυζο» με τραχανά αντί για ρύζι, που θα σας ξετρελάνει!
-
Υλικά συνταγής 4-5 πράσα ψιλοκομμένα 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 3 κρεμμυδάκια φρέσκα σε ροδέλες 2 καρότα …
-
-
-
Τι χρειαζόμαστε: 600 γρ πράσα (4-5 μέτρια κομμάτια) 2-3 καρότα 2 μέτριες πράσινες πιπεριές 1 μεγάλο κρεμμύδι 500 γρ πολτό …
-
Το πρασόρυζο ήταν παραγγελία, είχαν αγοραστεί τα πράσα και τα υπόλοιπα προκύψαν στην πορεία.Ανοίγοντας σήμερα τον υπολογιστή έπεσα πάνω στην …