Ριζότο με κάστανα, απάκι και εστραγκόν
Ένα καλομαγειρεμένο ριζότο πάντα είναι ευπρόσδεκτο σε κάθε τραπέζι, φέτος δοκίμασε αυτή τη συνταγή για ριζότο με κάστανα, απάκι και …
Ένα καλομαγειρεμένο ριζότο πάντα είναι ευπρόσδεκτο σε κάθε τραπέζι, φέτος δοκίμασε αυτή τη συνταγή για ριζότο με κάστανα, απάκι και …
Μια μοναδική συνταγή που θα αγαπήσετε. Πεντανόστιμο ριζότο Primavera. Το υπέροχο αυτό ιταλικό ριζότο είναι ότι πρέπει για ένα γέυμα …
Αν θέλετε να δοκιμάσετε γεύση από άλλες κουζίνες, να μια συνταγή από την μακρινή Ταϊτή, για γαρίδες σωτέ, που είναι …
Αυτό το ριζότο αρέσει και σε όσους δεν συμπαθούν το σκληροπυρηνικό, πικάντικο μπλε τυρί της Ιταλίας. Είναι υπόλευκο, εκλεπτυσμένο, απόλυτα …
Το ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του …
Υλικά συνταγής 300γρ. ρύζι (αρμπόριο/νυχάκι/καρολίνα/καρναρόλι (σε ντελικατέσεν)/βιαλόνε νάνο (μόνο σε επιλεγμένα ντελικατέσεν)) 1 λίτρο ζωμός μυρωδικών 1 μεγάλη μελιτζάνα φλάσκα …
Πλούσιο, αρωματικό και οικονομικό! Η συνταγή είναι απλή και δεν απαιτεί πολύ ώρα να γίνει. Για όσα λεπτά την κάνουμε …
Μια μέρα είχα μελιτζάνες και είπα να κάνω ένα Ιμάμ. Πολύ αργά συνειδητοποίησα πως είχα ένα κρεμμύδι όλο κι όλο, …
Το ριζότο κινόας με κολοκύθα και καρότο είναι ένα νόστιμο και ελαφρύ πιάτο. Η κινόα έχει ταξινομηθεί ως ψευδοδημητριακό και …
Υλικά για 4-5 άτομα: 300 γρ. κάστανα (βάρος με τη φλούδα) βρασμένα για 15′ 50 γρ. κουκουνάρι περασμένο από τηγάνι …
Ενα ωραία χυλωμένο ριζότο, ζεστό, σερβιρισμένο αμέσως μόλις μαγειρευτεί, παραπέμπει σίγουρα στο απόλυτο comfort food και είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να …
Ριζότο με μπρόκολο, ένα ελαφρύ και υγιεινό πιάτο. Εύκολο στην ετοιμασία και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Απολαύστε το με άφθονη …
Μετά από την έντονη κρεατοφαγία των ημερών καλο είναι να κάνουμε μια μικρή αποτοξίνωση οικογενειακώς. Εμείς λοιπόν για σήμερα το …
Ζωηρό κόκκινο, ρουμπινί, κρεμώδες ριζότο ώστε να μπαίνουμε σε εορταστικό κλίμα για να αρχίσουμε να επιλέγουμε και να οργανώνουμε τι …
Πρόκειται για ένα απλό όσο και αξεπέραστο συνδυασμό: Ρύζι καλής ποιότητας, που να αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες τοσταρίσματος. Vodka δυνατή, …
Η Anna Del Conte, Ιταλίδα συγγραφέας της γαστρονομικής σκηνής δήλωσε κάποτε για το ριζότο: «Αν δεν θέλετε βούτυρο στο ριζότο, …
Παρ’οτι θεωρώ τους κεφτέδες αγαπημένο καλοκαιρινό φαγητό,σε αυτή εδώ την εκδοχή,με φέρνουν πιο κοντά σε μέρες που ο καιρός αρχίζει …
300 ΓΡ. ΡΥΖΙ ΑΡΜΠΟΡΙΟ 1 ΜΙΚΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ 2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 2 Κ.Σ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 200 ΓΡ. …
Τα ροδάκινα μας αρέσουν πάρα πολύ, με όλους τους τρόπους. Ωμά για το φρουτάκι του δεκατιανού, μέσα σε πίτες και …
3 κ.σ. βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σπασμένη σκ. σκόρδο 1-1/2 φλ. αρμπόριο 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί 5 φλ. …